Nyerd meg a vásárlásod árát!

Nyerd meg a vásárlásod árát!

Nyerd meg a vásárlásod árát!

„A játék megolajozza a testet és a lelket.” (Benjamin Franklin)

Ezen a héten elindítunk egy nyereményjátékot. A játék nagyon egyszerű, kiválasztasz egy terméket, amit a shopban vásároltál, csinálsz egy képet magadról, amin látható maga a termék is, és ezt a képet megosztod a Parfüm Nyeremény Játék facebook oldalunkon. ITT!

NYERD MEG A VÁSÁRLÁSOD ÁRÁT!

Az így feltöltött képek beküldői közül kisorsolunk valakit, aki ajándékot kap, a már előzőleg, a webshopban vásárlással elköltött összeg erejéig!

látható maga a termék is

Hogyan?

A kedvenc parfümöddel elkészített képet feltetted a facebook oldalra, mi pedig ezekből kisorsolunk egy képet, és a beküldő máris nyert.

A nyertes, a vásárlás összegének megfelelő ősszegben, ismét választhat egy kedvenc illatot a shopból, amit ajándékba fog megkapni. A nyeremény csak a termék árát foglalja magában, a szállítási díj nélkül!

A nyereményedet, illetva annak az összegét, egy újabb vásárlás során jóváírjuk, vagy ha többet szeretnél venni, akkor ez az összeg levonásra kerül. Egy újabb vásárlással szintén bekerülhetsz a sorsolásba, csak egy újabb képet kell csinálnod és feltölteni!

Ime egy példa:

Ha vásároltál egy Cuba La Vida Parfümöt, aminek az ára 1680.- Ft, akkor vagy rendelsz még egy ilyet, vagy akár más illatot, és azt ingyen megkapod. vagy…

Ha szeretnél több terméket vásárolni, (például 2 La Vida illatot) akkor csak az egyiket kell kifizetned, a másik a nyereményed.

FONTOS!

A képeket csak a Parfüm Nyeremény Játék oldalon, a heti felhívás alá tedd fel posztként. A máshová feltett képeket nem tudjuk nyomonkövetni, ezért a játékban nem is vesznek részt.

A feltöltött képhez írd be a rendelésed számát, amit a rendelés visszaigazoló emailben kaptál. A heti játékban csak azok vesznek részt, akik a Parfüm Neked shopban vásároltak!

Az első játék időpontja: 2018 árpilis 23.-tól, 2018 május 20.-ig meghosszabbítottuk, mert a kezdeti döccenések után, kicsit lassabban indult . Ezt követően minden héten vasárnap este sorsoljuk ki a nyerteseket, és ezt követően indul a következő hét, vasárnap estig.

3 thoughts on “Nyerd meg a vásárlásod árát!

  1. Erdei Erika says:

    Ên nagyon megvagxok elêgedve a termêkkel? A Cuba La vida parfümmrel! Nagyon szeretem az illatât! Egêsznap tartós az illata! Mâr a mâsodik is rêgen meg jött! Gyors szâllitàs! Måsnak is ajânlom!❤❤❤

  2. O.Józsi says:

    Cuba la vida parfümből már 4-et rendeltem páromnak!Nagyon szereti,sogornőm megérezte az illatát már ő is rendelt…tartós egésznapos illatvarázs!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük