Parfüm Felismerő Játék a Való Világ 9 Villában

Parfüm Felismerő Játék a Való Világ 9 Villában

Parfüm Felismerő Játék a Való Világ 9 Villában

Parfüm Felismerő Játék a Való Világ 9 Villában. A 2018-as Való Világ 9 –ben  megrendezték a – Parfüm Felismerő Játék a Való Világ 9 Villában nevű játékot! A Cuba Parfüm mint a műsor illat támogatója reklámmal és Cuba Parfümökkel látta el a Villa Lakókat!

Két csapatot alkottak ahol az egyikben Csoki a másikban pedig Roli voltak akiknek letakart szemmel kellett a Star Nature 70ml Eau De Toilettek és a Cuba Parfüm 100ml Eau De Parfümök közül kitalálniuk, hogy milyen illatot fújnak az orruk alá. Ez a feladat egy átlag orrnak nem kis feladat mert körülbelül négy illatot tud megkülönböztetni. Ezután kell egy kis pihenő, orr fújás, szemes kávé szaglás és jöhet a következő négy illat!

Bár Csoki extra nagy orrlyukaival dicsekedett azért elmesélni szavakban azt, hogy az agyadban milyen illatokat közölt az orrod nem könnyű! Mindkét versenyzőnek megkönnyítette a tippelést az, hogy ezek a parfümök magas illatanyag tartalommal bírnak és így nagyon domináltak a nózijukban és sokáig érezhették ezeket.

A Cuba Parfüm családból női parfümök közül a Villa Lakó hölgyek kedvencei lettek benevezve a versenybe mégpedig a három legdögösebb illat a Cuba Heartbreaker 100ml a Cuba La Vida 100ml és a Cuba Victory 100ml csiklandozta a versenyzők orrát.

Cuba Férfi parfümök közül a Cuba Gold 100ml EDT a Cuba Royal 100ml EDT és a Cuba Winner 100ml illatok szerepeltek.

Nagy sikert arattak a Star Nature 70ml EDT-k főleg azért mert ez az illat család igen népszerű Magyarországon 10 éve!  Nagyon karakteres, jól felismerhető illatok szerepeltek a játékban mint például a Vattacukros parfüm az Epres Rágógumis illat. Közkedvelt még a Kókusz EDT és a Vanilia illat is. De ami igazán egy különleges illat volt a versenyben az a Fekete Medvecukor  volt ami Csokinak adta fel a leckét.

…vagy nézd meg a videót a YouTube Csatornánkon: https://www.youtube.com/watch?v=lebHYkvRo9c

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük