Parfümök a mindennapokra

Parfümök a mindennapokra - Parfüm Neked - Illatblog

Parfümök a mindennapokra

Már találkozhattatok a Start Brands Parfüm Kft. illataival a blogon (ha ide kattintasz el is tudod olvasni). Augusztusban sokszor járt a postás hozzánk. Egyik alkalommal egy illatos csomagot hozott. A Star Brands Parfüm Kft. jóvoltából, s ezúton is köszönöm nekik az illatcsomagot.

A csomagban 3 szuper illat lapult: a Cuba parfüm azt hiszem a legcsajosabb összeállítása: a La Vida, a Heartbreaker és a Victory.

Számomra az legkedvesebb illat a La Vida volt. Ahogyan a neve is az életet hirdeti. Karakteres és elegáns, de megbújik benne egy kis játékosság. Leginkább úgy tudnám megfogalmazni, hogy a felnőttség mellett egy szeletnyi gyermeki érzés. Alap illatában a vanília diadalmaskodik: a gyümölcsös és virágos jegyek fúziója pezsdítő, frissítő illatot hoz létre. Tartósságát tekintve pedig igazán jó: naponta kétszer kellett csak használni.

A csomagban a második kedvenc illat a Victory. A neve is a győzelemről és diadalról árulkodik.A három közül számomra a legkarakánabb, de egyben finom nőies is. Alapjában egy fanyarabb, citrusosabb illat, de mellett mégis frissesség ad a viselőjének.A citrusosság mellett a virágos jegyei dominálnak leginkább. Tartóssága talán neki volt a legrosszabb a három közül: egy nap háromszor kellett fújnom magamra.

Az utolsó illat a Heartbreaker. Bevallom nem teljesen az én karakteremhez, személyiségemhez illő. Alapillatát a lédús gyümölcsök adják, mint például a trópusi mangó, narancs, erdei szamóca. Ebből fakadóan édes és egyben van egy kis fanyarság is benne. Édességét a virágoknak köszönheti, mint a fekete frézia, jázmin, bazsarózsa. Tartóssága a La Vida-hoz volt hasonló.

Kinek ajánlom ? Azoknak a nőknek, akinek fontos, hogy nem csak az öltözködésükkel szeretnék prezentálni a magabiztosságukat, hanem egy “megállj-t” is parancsolnának az illatukkal.

Még egyszer köszönöm a Star Bands Parfüm Kft.-nek a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a csodálatos illatokat.

Még több bejegyzést a facebook oldalon és az instagrammon olvashatsz.

Parfümök a mindennapokra - Parfüm Neked - Illatblog
Parfümök a mindennapokra – Parfüm Neked – Illatblog

Kiskereskedőknek, ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük