Dubai Parfümolajok a szelencébe zárt 1001 éjszaka

Dubai Parfümolajok a szelencébe zárt 1001 éjszaka - Parfümolaj Neked

Dubai Parfümolajok a szelencébe zárt 1001 éjszaka

A Dubai Parfümolajok a homok, fűszeres boltok, keleti édességek vagy füstölő pálcikák illatát idézik fel. A keleti illatok nagyon titokzatosak, amelyek minden napszakban használhatóak amivel kiemelkedhet a tömegből és így válik Ön igazi egyéniséggé..

Különleges összetevőikkel és  illatvilágukkal felidézik az 1001 éjszaka mesés varázsát. Ebben a mesevilágban megjelennek az igazi illat különlegességek a parfümolajak. Mint a háremhölgyek parfümös szelencéi úgy simulnak a tenyerünkbe fantasztikusan kivitelezett üvegei. Csavaros kupakjaihoz egy üveg pálcát illesztettek amivel felvihetjük a bőrünkre parfüm olajunkat.

afnan collection Zahrat Al Oud bottle
afnan collection Zahrat Al Oud bottle

Unisex illat választékunk kiemelkedő.

A Dubai parfümök dobozán nem jelenítik meg a nemi hovatartozást. Itt a gyári leírásokból és összetevőkből tudunk tájékozódni. Főleg Dubai Női Parfümolajokat talál választékunkban mint például az Ibolya illat világgal de mégis orientális jegyekkel rendelkező Afnan Lilia 25ml CPO azaz Parfümolaj Koncentrátumunk.  A Virágos – Balzsamos jegyeket rejtő Ruby Rose 12ml CPO a Török Rózsa – Pünkösdi Rózsa eszenciáival varázsolja el a Hölgyeket. Unisex választékunk is izgalmas a Dubai parfümolajokban mint például a Fás – Virágos Zahrat Al OUD 15ml CPO és az üdítően friss, Gyümölcsös – Rózsás Unisex illat a SILVER MUSK AFNAN 15ml CPO.

A Dubai ízlésvilága

Az európai ízlésvilághoz képest nagy egymásra találás lehet egyes Dubai Parfümünkkel való találkozás! Itt olyan férfi és női parfümöket találhat amik meglepik érzékszerveit speciális összetevőikkel és új illatvilágot nyit meg használójának. Ezt az érzést fokozza unisex illat választékunk amik igazán nagy izgalom a parfüm mániákusok között. Nagy kiszereléseikkel igazán különleges üvegeivel, dobozaikkal a pipere polcok ékkövei lehetnek.

Dubai Parfümolajok a szelencébe zárt 1001 éjszaka - Parfümolaj NekedA 2ml-es illatainkat megrendelve nincs kockázat Dubai parfümjeink kiválasztásában. Nem kell elsőre a 100ml kiszerelést megrendelnie hanem a parfümökből 5ml EDP –t a Parfüm Olajokból 2ml CPO azaz Parfüm Olaj Koncentrátumokat választhat. Ezeket 1- 2 munkanap alatt szállítjuk.

Aki elkezdi használni különleges, varázslatos arab  illatainkat alig várja majd a reggelt vagy az estét, hogy magára fújhassa ezeket a speciálisan izgalmas parfümöket! Dubai, Arab és más nem mindennapi orientális illatokat kínál a www.parfumneked.hu webáruház.

Kérdéseivel hívjon bátran!

Üdvözlettel,
Póczos Andor
Shop Vezető
+36307975656

Póczos Andor Shop Vezető
Póczos Andor
Shop Vezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük