Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

A Cessna és a Parfümök. Te is lehetsz Milliárdos, a Selfie Terminálban Te is átélheted a sztárok és gazdagok életérzését! Elképzelted már biztosan Te is, hogy sétálsz a vörös szőnyegen egy magán repülő felé ahol a csinos stewardess mosolyog Rád és tálcán kínálja a  gyöngyöző pezsgőt? És elindulsz a kaland felé… A képzelet valóra válik, elfoglalod a helyedet a fedélzeten és Kedveseddel belekortyolsz a jéghideg pezsgődbe! És beindulnak a telefonok és fényképező gépek a luxus környezetben.

Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

Dubai Parfümök

Várhatóan a shop választékában megtalálhatóak lesznek a Dubai Parfümjeink amelyek emelik majd a luxus érzését. Különleges orientális női parfümöket és arab férfi illatokat próbálhattok ki és még akkor az Dubai Unisex ritkaságokat nem is említettem. Illat tanácsadással találhatod meg a hozzád legjobban illő Dubai parfümöket. A ”láthatatlan ruha” a parfüm mindig hozzá tartozik a luxus érzéséhez és az igényes ember mindennapjaiban az ápoltság alapja. Amikor egy reggeli vagy esti készülődésnél feltesszük a megfelelő illatunkat magabiztossá válunk és méltán arathatjuk le az elismeréseket, babérokat.

A Helyszín

Biatorbágy és Etyek között, a 8106 főút festői dombokon haladva találjuk meg a  Selfie Terminal Rendezvényházat és a Rolling JET Selfie Showtime keretén belül a” Duty Free Shop” -nak kialakított Mercedes Citario buszt, mely az utazó Road Show egyik járműve. Fantasztikus tervek, programok, és lehetőségek várhatóak a hatalmas területen és a rendezvényházban. De ami már adott az a magán repülőgép fantasztikus megjelenésével, orral az út felé fordulva,  mintha éppen felszálláshoz készülne. Ott tartózkodásunk alatt  több család, párok álltak meg a tágas parkolóban és csodálkozva kérdezték, hogy megtekinthető e a Jet? Remek képek és videók készültek átadva gazdagság érzését mindenkinek.

Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

Program lehetőségek

Cégeknek és magánszemélyeknek ad számtalan program lehetőséget a helyszín: https://www.rollingjet.com/csomagajanlatokaganszemelyeknek/

Az ember nem is gondolná, hogy mi mindennel készültek a vendéglátóink, hogy mi a luxus érzését átéljük. Lehet ez Lánykérés ahol nagy valószínűséggel az „Igen” borítékolható. Ezután az esküvő helyszíne is egyértelmű! Csapatépítés, leány és fiú búcsúk különféle lehetőségekkel, érkezés limuzinnal vagy helikopterrel. Saját fotózás vagy profi fotós készíti el életed képeit. Dj emeli a hangulatotokat ha hosszabb programot terveztek.

Remek lehetőség egy kis izgalomra mindenkinek akik jegyet váltottak a Rolling Jet-re és jártak a fedélzeten egy sorsoláson vehetnek részt aminek a győztesei egy valós privát jet utazáson vehetnek részt! Felszállás Budapest Liszt Ferenc Repülőtér Gate terminál a Privát járatok indulási és érkezési kapu. Útvonal Budapest – Milánó a divat fővárosa, Milánó – Budapest.

Technikai adatok

Cessna Citation 500 sugárhajtásos Privat Jet – Személyzet 1-2 fő – Utasok 5-7 fő – Repülő hossza 13,26 m – Repülő tömege 2 455 kg – Max felszállási súly 4 920 kg – Fesztáv 13,32 m – Magasság 4,36 m – Hasznos teher 710 kg – Utazási sebesség 644 Km/h – Repülési magasság 38 400 ft ( láb 0,3 m azaz 11 520 m ) – Repülési távolság 2250 km – Motorok 2 X Patt & Whitney JT15D-1 –  9,79 Kn ( 2200 kg ) Egy érdekesség például a bőr ülésekről, hogy miképpen áll össze egy új privát repülőgép kb 3 milliárdos ára. Egy bőr ülés 25 000.- EUR kb 9 000 000.- Forint! Ennek oka a különleges anyag használata ami biztosítja tűz esetén, hogy ez az ülés 20 percig nem kap lángra. De javaslom, hogy látogassatok el a Selfie Terminálra ahol testközelből még több érdekes információt kaphattok erről a kecses gépmadárról.

Cessna 500 Citation
Forrás: https://www.rollingjet.com/ – Cessna 551 Citation IISP (551-0412)

Történelem a Cessna-ról

1968 októberében Cessna bejelentette, hogy egy nyolc helyes üzleti repülőgépet tervez, amely a versenyétől eltérően alkalmas lenne rövidebb repülőterek üzemeltetésére, lényegében azzal a céllal, hogy versenyezzen a könnyű és közepes ikerturbinás piacon, nem pedig a meglévő üzleti jet piac.

A prototípus repülőgép első repülőgépe, majd a FanJet 500 nevű repülőgép egy kicsit kevesebb, mint egy évvel később, 1969. szeptember 15-én zajlott le. A vártnál hosszabb repülési tesztprogram után, amelynek során a Citation 500 nevet próbálták meg, és számos változás történt a tervezésben, a kész gépet az új Citation névvel (500-as modell) debütálták.

A Cessna 500, Citation I egy turbófeltöltő, kis méretű üzleti repülőgép, amelyet a Cessna Aircraft Company épített Wichitában, Kansasben. Az üzleti sugárzások Citation sora több különálló repülőgépcsaládot is magában foglal, és az I Citation I volt az alapja az elsőnek.

Az FAA 1971 szeptemberében tanúsította, hogy összesen 377 repülőgépet gyártottak a gyártás vége előtt 1985-ben. Ubitz Gyula (státusz?) bemutatta a több mint 3 millió Dolláros repülőt és a rendezvény házat nekünk. A vállalkozásunk alapja egy nagy értékű Cessna Citation 500 sugárhajtásos Privat Jet ami 2020 év végén készült el olyan műszaki háttérrel, hogy Rolling JET Selfie Showtime keretén belül rendezvényekre elszállítsuk és bemutassuk.

A szállítása közúton történik és egész Európában tudjuk szállítani különböző helyszínekre. A műszaki csapattal egy éjszaka alatt illetve 8-10 óra alatt összeépítjük egy új rendezvény helyszínén. Be tudjuk szállítani minden olyan helyszínre ahova egy 24 tonnás pótkocsis szerelvény bejuthat, például  sportcsarnokba, arénába.

Te is lehetsz Milliárdos! A Cessna és a Parfümök már megvan hozzá

Ez egy működő Privat Jet, nem replika és nem demo gép.

Néhány éve vásároltuk meg légi szállítás és Privat Jet utazások szervezése miatt.  Budapest AirPort területén a Liszt Ferenc 1 Repülőtéren parkolt évekig, onnan szállt fel és le. Ez év elején kezdtük felvenni a kapcsolatot a partnerekkel és azt tapasztaljuk, hogy a megkeresett cégek nyitottak az együttműködésre, nagy fantáziát látnak a saját termékeik reklámozására és forgalmazására.2021 évi terveink között szerepel a Foci Europa bajnokságon, a Hungaroringen az éves F1 futamon, Balaton Sound-on, Szigeten, VOLT Fesztiválon, EFOTT Campus Fesztiválon, stb. megjelenni. A Privat Jet a le nem kötött időszakokban Budapest frekventált, nagy forgalmú turista pontjain lesz kiállítva, illetve Etyeken a Selfie Terminal-on a rendezvényközpontban, esetleg a Balaton déli oldalán.

A „Duty Free Shop” -ba csak néhány ismert termékkel, ismert céggel szeretnénk dolgozni a busz adottságai miatt, így  csak egy fajta parfüm gyártó illetve parfümöt forgalmazó palettája kerülhet be a Duty Free-be valamint más termékekből is csak egy fajta pezsgő, energia ital, sör, óra, üdítő.

Mint említettem a terület és a repülőgép elhelyezkedése a festői etyeki dombságon helyezkedik el ami rengeteg program lehetőséget nyújt. Budapestről érkezve Biatorbágyon elénk tárul a páros vasúti völgyhíd ami egyedülálló Magyarországon. Szomorú esemény miatt írta be a hely magát a történelembe. 1931 Szeptember 13.-án Matuska Szilveszter felrobbantotta a híd egy részét. A robbanásban 22 ember halt meg és 17-en sérültek meg. Ez az esemény egy misztikumot és tiszteletet ad a helynek és a hídnak.

Tovább haladva elénk tárul Budapest „szőlős kertje” az Etyek-Budai borvidék hangulatos pincéivel, vendégházaival. Itt is számtalan program várja a kikapcsolódni vágyókat. Legnagyobb esemény a szeptemberi Etyeki Pince és Gasztronómiai Fesztivál ami több ezer látogatót, bor kedvelőt csalogat ki a városból. Közelben található még e nyugalmat és a növényeket kedvelőknek az Alcsútdobozi botanikus kert.

A bemutatkozás és a Cessna Citation 500 sugárhajtásos Privat Jet egy remek lehetőséget adott az együttműködésre. A Dubai feeling sokak számára csak álom főleg egy magán repülővel de testközelbe hozva és Dubai parfümökkel kiegészítve tartalmas és maradandó program várja a látogatókat ha csak a sok képre és videóra gondolunk amit hazavihetnek az illatokkal együtt. Egy ilyen poszt sorozattal a

Tisztelettel,
Póczos Andor
Shop Vezető

Póczos Andor Shop Vezető
Póczos Andor
Shop Vezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük