A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök

A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök - Parfüm Neked - Arab parfüm - dubai parfüm - bartos noémi - nono - hastánc

A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök. Találkozás Bartos Noémi, By Nono hastánc művésszel

Arab, Orientális Dubai parfüm illataink már több ismert embernél és még több érdeklődőnél, parfüm megszállottnál mutatkoztunk be illatainkkal nagy sikerrel. De amíg a legnagyobbaknak is kell a reklám addig mi is folyamatosan keressük a legizgalmasabb megjelenéseket és együttműködéseket. A keleti kultúra elengedhetetlen része a tánc és ezen belül a hastánc ami felkeltette az érdeklődésünket. Rengeteg kép villant be a képzeletünkben a keleti parfümjeink és egy csodálatos hastáncos Hölgy színes ruhája, fátyla és mozdulatai egybeolvadásáról.

Lázasan kezdtünk keresgélni a neten ezzel kapcsolatban, hogy megtaláljuk azt akivel megvalósíthatjuk elképzeléseinket, álmainkat. Az ember mindig a legjobbat keresi és nekünk nagy szerencsénk volt mert meg is találtuk! Bartos Noémi, By Nono neve mellet a Hastánc Királynője jelzőt olvashattuk. Ezt a titulust nem osztogatják csak úgy és emlékezeteink szerint egy pályafutást szoktak vele megkoronázni amikor a művész már révbe ért. Mi viszont egy nagyon fiatal és szép Hölgyet láttunk a képeken és a YouTube videóin. Szerettük volna megtudni, hogy mi rejlik eme pályafutás mögött.

 A Bemutatkozás

Facebook és Instagram oldalain komoly követő tábor figyeli munkásságát. Mi egy üzenetben mutatkoztunk be amire gyorsan reagált is Noémi. Mivel Ő is Nőből van és a parfümök minden Hölgynek izgalmas terület, így hamar találtunk egy közös időpontot és helyszínnek a Ráday utcai Púder Bárszínház teraszát szemeltük ki.

Dubai parfümök és Bartos Nomémi a Ráday utcai Púder Bárszínház teraszán
A Ráday utcai Púder Bárszínház terasza

A Találkozás

Cégünk illatszakembere, Póczos Andor vitte el a választékunk esszenciáját bemutatásra Noéminek.

Mint ahogyan már említettük a Hastánc Királynőjét vártam nagy izgalommal ami számomra egy picit érettebb korú, a pályája csúcsán lévő Hölgyet jelentett és szemeimmel ezt a típust kutattam a Ráday utcában. Majd megjelent előttem egy Lány szikrázó mosollyal egy laza farmerban az inge csomóra kötve a derekán és udvariasan de határozottan bemutatkozásra nyújtotta a kezét. Azonnal rengeteg kérdés tolult fel bennem és már alig vártam, hogy elkezdjünk beszélgetni.

Érthetetlen volt számomra, hogy hogyan lehet ilyen fiatalon már a művészeti pálya csúcsán lenni, háttérbe vonulni és a hastánc szerelmeseit oktatni? Erről faggattam Nono-t.

Nono – Korán kezdtem az érdeklődést a mozgás és a sportok iránt ami után az evezésben találtam meg a sikereimet. Sajnos a térdeim ehhez a sporthoz gyengének bizonyultak és beláttam még időben, hogy más sportot vagy mozgást kell találnom. 15 éves koromban Shakira – Whenever whenever első videoklipje elvarázsolt és azonnal tudtam, hogy nekem is hasonló hatást kell gyakorolnom az emberekre a kisugárzásommal mint ahogyan Ő elvarázsolt engem. Miután beleástam magam a műfajban akkor tudtam meg, hogy hastáncnak hívják. Nagy lelkesedéssel fedeztem fel ezt az új „sportot”  és belevetettem magam a tanulásba.

A húszas éveimben tovább fejlesztettem és szélesítettem a tánccal kapcsolatos ismereteimet. Megtanultam a romantikus, lágy ritmusvilágú Bachatát és a hozzá kapcsolódó Salsát. A sensual Bachatát egy ideig tanítottam is. Folyamatosan képeztem magam mert a Tánc maga érdekelt és belekóstoltam a Reggaeton és a Dancehall ritmikus világába. Rengeteg élményt és munkát adott nekem a tánc mert a későbbiekben hastánc oktatóként vállalkozást indítottam.

Budapest belvárosában a Darshan Oriental Clubban tartok foglalkozásokat. Turisztika kiállításokon a hastánccal képviselem az arab kultúra gyöngyszemét Marokkót, és Bécsben lépek fel egy neves Arab étteremben, a Lordban, mindeközben járom a világot hastánc fesztiválok meghívott művészeként. Polgári foglalkozásom, végzettségem Sportoktató és Rekreációs vezető, emellett fogászati asszisztens és dentál higiénikus is vagyok. Mivel a tánc után is lesz élet és arra is szerettem volna felkészülni. De bízom benne, hogy a tánc végigkíséri majd az életemet a polgári munka mellett is.

Zoya Parfümök Bartos Noémivel és cégünk illatszakértőjével Póczos Andorral
Cégünk illatszakembere, Póczos Andor vitte el a választékunk esszenciáját bemutatásra Noéminek.

Fantasztikus pályafutás Nono ilyen fiatalon, gratulálok a munkádhoz és a sikereidhez. De mi a helyzet találkozásunk céljával az illatokkal a Dubai parfümökkel?

Nagy izgalommal érkeztem erre a találkozóra mert a bemutatkozó megkeresésed nagyon szimpatikus volt Andor, és a linkek a shopról a YouTube videó csatornátokról felkeltette az érdeklődésemet. Abszolút relevánsnak tartom ezeket a különleges orientális, kelet parfümöket a hastánc a ruhák és a hangulat egybeolvadásával. Foglalkozunk (ezt majd írd meg Te, hogy milyen formában működik a ruha forgalmazása) hastáncos ruhák forgalmazásával és a hölgyek nagy érdeklődést mutatnak a láthatatlan ruha a parfüm iránt is. Ha pedig ez az illat átadja a keleti világ 1001 éjszakáinak varázsát akkor nagy örömben lesz részük táncosainknak.

Andor – Én is ezért kerestelek meg mert annyira minőségi munkát mutattak a megjelenéseid, oldalaid, hogy a képzeletemben megjelent az a közeg ahonnan ezek az illatok származnak. Rengeteg ötletem van a jövővel kapcsolatban a keleti Tánc és az Orientális, Arab illatok találkozásával kapcsolatban.

By Nono –  Hát bizony én is úgy látom, hogy nagy siker lesz ez a kiegészítő azoknak a hastáncos Hölgyeknek akik komolyan gondolják és egy megfelelő parfüm kiválasztásával felteszik az „I”-re a pontot, vagyis a parfümmel teljessé válik a szett és ez még nagyobb magabiztosságot ad viselőjének. De Andor ti illat tanácsot is adtok ha jól olvastam.

Andor – Igen, mert mi azt szeretnénk, hogy elégedett vásárlóink legyenek és visszatérőek. 27 év parfüm tapasztalatát ajánljuk amivel érdemes élni a Megrendelőinknek. Egyeztetjük a kedvelt illatvonalát amire adunk pár alternatívát, hogy leszűkítsük a választási hibákat. Ha el tud jönni az Érdeklődő a kispesti bemutatótermünkben ott testközelben tudják kipróbálni a dubai illatokat. Ha ez nem megoldható akkor mini, 2 ml (Parfümolaj koncentrátumok), 5 ml (Eau De Parfüm) kiszerelésekben állítjuk össze az illatokat és nincs rizikó, hogy 100ml kiszerelésben esetleg nem azt az illatot választja amire számított.

Az 5 ml kiszerelésről azért tudni kell, hogy 60 pumpálásnyi parfüm van benne ami közel két heti illat használatot biztosít. Tehát lehet írni üzenetet az oldalainkra vagy hívhatnak telefonon +36307975656 és segítünk a választásban. Személyes illat szeánszokat is tartunk amit Nálatok is szívesen bemutatunk egy egyeztetett időpontban.

By Nono – Remek, én is izgalmasnak találom ezeket a dubai parfümöket és fogunk találni lehetőséget egy ilyen találkozásra. De most már én is megillatoznám ezeket az üvegeket amik nagyon felcsigázzák az érzékszerveimet! A vizuális élmény is izgalmas, gondolom, hogy az orrom sem fog csalódni. Sok kedvencem van de az alkalmak is meghatározzák a parfüm használatomat. Most például ehhez a farmeres  viselethez egy könnyed illatot választottam a kánikulában. De figyelek Rád Andor, hogy melyik szelence és üveg mit rejt.

Andor – Én mindig elsőre csak a kupakban lévő illat kipróbálását javaslom amit a teszterekben lehet érezni. Ezzel nagyjából már kitudjuk választani, hogy melyik arab illat esett ki és melyik megy tovább a válogatásban. Ezután amelyik parfümök még versenyben vannak az ízlésünk elnyerése érdekében azokat egy következő kőrben még egy válogatásra felvonultatjuk. Amikor így leszűkítettük a választékot akkor jön a kifújás. A pulzus pontokra fújva a legrelevánsabb a parfüm viselkedése a bőrünkkel.

Itt adja ki legjobban az illat háromszög a parfüm kompozícióját. Természetesen időt kell hagyni a kibontakozásra és semmiképpen ne dörzsöljük össze a csuklónkat mert összetörjük az illat molekuláit és megváltozhat így a parfümünk jellege. Ezért a végén a válogatásnál érdemes négy illatot versenyeztetni. Ezzel a módszerrel szisztematikusan lehet kiválasztani a befutó dubai parfümünket. Egy plázában borzasztó hiba amikor a bőség lehetősége miatt telefújkálják az egész kezüket az emberek. Természetesen ebből így nem lesz kiválasztás mert a 6. parfüm kifújása után már azt sem tudja, hol kezdte és mi volt az első illat és hová fújta.

A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök - Parfüm Neked - Arab parfüm - dubai parfüm - bartos noémi - nono - hastánc
A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök – Parfüm Neked – Arab parfüm – dubai parfüm – bartos noémi – nono – hastánc

A parfüm is olyan mint a tánc, egy romantikus tánc Nono. Te annak vagy a művésze én pedig 27 éve ezt a táncot próbálom megtanulni. E két művészet találkozásából fantasztikus dolgokat hozhatunk ki az elégedett embereknek, tanítványaidnak a megelégedésére, boldogságára. Biztos vagyok benne, hogy a csodálatos fellépő ruhákra az arab illatok felteszik majd a koronát. Én mindenképpen vált váll vetve szeretnék Veled, Veletek együtt dolgozni, kiegészíteni ezt a művészetet a művészi illatokkal.

De lássuk amíg én meséltem Te mire szűkítetted le az illat választékot, melyik dubai parfüm lesz a Te favoritod?

By Nono – Andor, azt hittem mindent tudok a parfümökről)) De valószínűleg lesznek még meglepetések amikre érdemes odafigyelnem.

Megmondom őszintén, hogy nagyon szépek a  Parfümolaj koncentrátumok szelencéi, valóban az igazi háremhölgyes hastánc világot idézik a sejk és a szultán udvarában. Az illatok is speciálisak és különlegesek, gratulálok hozzájuk. Megszagoltam a kimondottan arab, orientális illatokat is az Eau De Parfümök közül amikre felhívtad a figyelmemet.

De nekem mások lettek a befutók! Azokból is egy Unisex illat. A Zoya Collection 100 ml EDP családból  megleptél a páros illat kompozíciókkal! A Zoya Vanilla & Pachouli az édes vanília és a friss pacsuli szerelmes ölelkezése nagyon különleges parfüm. A Zoya Royal Rose a damaszkuszi rózsák szirmainak a könnyeit idézték számomra. A Zoya család a modern Dubai illatai valóban ahogy említetted Andor. Nagyon hezitáltam a másik Unisex parfümön is a Zoya Aoud & Amber azaz Oud és Borostyán illatán de ebben a melegben szerintem jól döntöttem mert nekem kissé édes illat volt!

Az én befutóm a Zoya Collection Wood & Spice 100 ml unisex EDP-je lett amit akár a Párommal is közösen tudunk használni. Van benne egy csodálatos Citrusos, Aromás jegy ami rabul ejtett. A mostani Outfit –emhez abszolút illik.

Dubai parfümök Póczos Andor illatszakértő Bartos Noémi hastáncos kezében
A Hastánc és az Arab, Orientális, Dubai Parfümök – Parfüm Neked – Arab parfüm – dubai parfüm – bartos noémi – nono – hastánc

Andor – Nono megleptél a választásoddal mert és biztos voltam benne, hogy a Zoya család fog Neked tetszeni de egy másik illatot gondoltam Neked. De ettől szép ez a szakma is az „illatszerészet”, hogy tud meglepetéseket okozni, tehát nem unalmas. 🙂

Akkor használd vagy használjátok örömmel ezt a remek Unisex dubai parfümöt a Zoya Wood & Spice 100ml EDP-t és gondolj ránk amikor egy fergeteges forgás alkalmával mint egy selyem sál úszik bele a nózidba az illat. Nekünk ez a megelégedés és az öröm.

By Nono – Nagyon szépen köszönöm ezt az érdekes de egyben szórakoztató illat szeánszot neked Andor. Biztos vagyok benne, hogy ettől az élménytől nem szeretném megfosztani a tanítványaimat sem. Találni fogunk egy alkalmat amikor bemutatkozhat a kelet varázsa a dubai parfümökkel.

Andor – Én voltam megtisztelve. Nagyon hálás és figyelmes közönség voltál Nono. Én is sokat tanultam a táncról az életed eddigi történetéből. Akkor folytassuk az együttműködésünket amiről az érdeklődőinknek, tanítványoknak és parfüm megszállottaknak folyamatosan képi, videó anyagban fogunk beszámolni a közös munkánkról.

Ne feledjétek! Ahány egyéniség annyi illat!

Tisztelettel,
Póczos Andor
Shop Vezető
+36307975656

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük