Détár Enikő vendégei voltunk Dubai Parfümjeinkkel

Détár Enikő vendégei voltunk Dubai Parfümjeinkkel - Parfüm Neked

Détár Enikő művésznő a Díva vendégei voltunk Arab, Dubai Parfümjeinkkel

Détár Enikő akit az egész ország csak Encinek szólít az otthonában fogadott minket Arab, Dubai orientális parfümjeinkkel. Az első pillanattól kezdve az volt a benyomásunk mint ha már régen ismernénk egymást. Kedves, barátságos fogadtatása hamar feloldotta bennünk a hétköznapi emberek feszültségét és elindult a beszélgetésünk. A parfümök kikerültek az asztalra de a diskurzus lendületében kissé háttérbe szorultak az első percekben.

Beszélgettünk Enci közelgő fellépéseiről, hogy merre és kivel fog együtt dolgozni amitől a szemei csillogása is megváltozott. Érezni lehetett Rajta már a beszélgetésünk elején, hogy ha az előadásokról a színpadról, színházról és a kedves kollégáiról beszélhet akkor kinyílik a lelke. Amikor szóba hoztuk, hogy számunkra mennyire nagy élmény volt látni a Madách színházban a Bepasiztunk című darabban összecsapta a tenyereit. Ti láttátok? Olyan ritkán megy a színházban pedig a kedvenc darabom. Kollégáival, Koós Rékával és Molnár Lászlóval és barátnőjével, Ladinek Judittal szerepel a darabban rengeteg tánccal és énekkel. Eközben az Arab, Dubai parfümjeink türelmesen várták, hogy mikor kerülhetnek bemutatásra.
Mivel mi is nagyon kedveljük a színházakat szóba került a Turay Ida színház is. Kiderült, hogy 2013 óta Enci is oszlopos tagja a társulatnak. Szóval amikor a rokon lelkek találkoznak akkor egyik sztori a másik után következik.

Détár Enikő vendégei voltunk Dubai Parfümjeinkkel - Parfüm Neked
Détár Enikő vendégei voltunk Dubai Parfümjeinkkel

A beszélgetés lendületében nyílott az ajtó és Enci párja, Péter lépett be rajta pár szatyorral. Abszolút betoppantunk egy család hétköznapjába. Péter kedves humorával és társaságával emelte és színesítette a további perceket.

De mivel azzal az elhatározással érkeztünk Enciékhez, hogy bemutassuk Arab, Dubai parfümjeinket átterelődött a szó az illatokra a parfümökre. Mindenki elmondta, hogy mi a kedvence mi volt régen a favorit illata. Nosztalgiázva indult az arab parfüm szeánsz. Meséltünk magunkról, hogy 27 éve vagyunk a parfüm piacon és, hogy a 2020-as év nehézségei mellett a Coviddal együtt élve jött ez az új ötletünk, hogy elhozzuk Magyarországra az arab világ illatait Dubaiból. Természetesen azokat az orientális parfümöket választottuk ki amelyeknek a minősége és ár – érték aránya a hazai parfüm kedvelőinek nagy örömöt hozott. Egy év leforgása alatt berobbantak az illataink a webshopunkban és sokan jönnek el a bemutatótermünkbe személyesen kipróbálni a Dubai illatokat és egy parfüm szeánsz keretében személyes illattanáccsal segítjük a választást és az ajándékozást ha valaki másnak keresnek arab, dubai parfümöt.

Budapest 1196. Nádasdy u.40. alatt van a bemutatótermünk ahol Hétfőtől Péntekig 8-16 óráig várunk minden kedves érdeklődőt.
Encinek és Péternek bemutattuk a Zoya Collection különleges választékát amiben egyaránt megtalálhatóak a Női parfümök és a Férfi Illatok de különlegesség a parfüm családban az Unisex illatok. Egyedisége ennek a dubai parfüm családnak, hogy izgalmas összetevőket párosít mint például a férfiaknak a Vetiver és Bőr találkozása vagy a Hölgyeknek a Vanilla és a Pachouli ölelkezése egy parfümös üvegen belül. Az Unisex kategória is nagyon erős a sorozatban mint például az Oud és a Borostyángyanta édes illata vagy a Pézsma és a Rózsa elegáns vonalvezetése a bőrön. De a 2021-es év berobbanó slágere az Amber & Insence azaz a Borostyángyanta és a Tömjén fúziója ami mindkét nem számára meglepetés illat lett!

Enciéknek elkezdtük bemutatni, kifújni az arab illatokat. Kiderült, hogy Enikőhöz közelebb állnak a vidámabb, virágosabb illatjegyek. Ilyen típusú parfüm is volt a választékunkban

Dubai Parfüm Night Dream 100ml Női Parfüm - Parfüm Neked
Enciéknek elkezdtük bemutatni, kifújni az arab illatokat. Kiderült, hogy Enikőhöz közelebb állnak a vidámabb, virágosabb illatjegyek. Ilyen típusú parfüm is volt a választékunkban

Enci örömmel szorította Magához az illatot és átszellemülten élvezte a parfüm varázsát ezekkel a jegyekkel. Ennek az illatnak a legszebb akkordjai a finom karamella és a kókuszdió keverékéből állnak. Az alap illatot a nyugtató jázmin és a lágy ylang ylang jellemzi. A fejillatot a keserédes tonkabab a gyógynövénnyel, míg a szegfűszeg és a földfehér fa akkordok bájos harmóniája keverednek a parfüm szívében.

Az illat fajtája – Virágos
Fej illat – Agárfa -Oud
Szív illat – Szantálfa
Alap illat – Labdanum – Pacsuli
Az Illat fajtája – Markáns – Oud-os – Szantálos férfi parfüm

Zoya Collection Black Aoud 100ml EDP Férfi Parfüm - Parfüm Neked
Péter a férfias vonalat választotta a Zoya Parfümök közül. A Zoya Black Aoud 100ml EDP igazi elegáns parfüm Uraknak

Az illatok kiválasztása után leültünk az asztalhoz és mint ha 1000 éve ismernénk egymást folyt a beszélgetés. Remek érzés volt látni, hogy egy Díva hétköznapjai is hasonlóak mint a hétköznapi embereké. Igaz a fellépések most már egyre sűrűbbek de Détár Enikő művésznőnek ez az Élete.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük