Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr

Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr - Parfüm Neked

Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr

Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr volt  Andor vendége az Arab Parfüm oázisban Kispesten. Rövid közösségi média beszélgetésünk után (sok közös ismerős és a parfümök) telefon hívásra váltottam Verával (36 perc). Az ismerősök  után gyorsan az illatokra és a parfümökre tereltük a beszélgetésünket.  Szóba kerültek a Niche kategóriáktól kezdve a különleges illatokon át az orientális, arab parfümökig  minden amit „egylevegővel” el tudtunk mesélni egymásnak. Én a 27 éves parfüm szakmában eltöltött tapasztalataimat és ismeretségeimet próbáltam felvázolni Verának de szinte mindenkit és mindent ismert amit ajánlottam Neki. Itt már éreztem, hogy a Jóban rosszban TV sorozat Galambos Gyöngyije és a csodálatos ének hanggal megáldott színésznő mögött egy parfüm megszállottal hozott össze a sors. Többszöri találkozásunk és beszélgetéseink során kiderült számomra, hogy Vera  azért hiteles az illatok világában mert tapasztalattal, a parfümök használatával, kipróbálásával,  a hazai és külföldi parfüm házak bemutatóin való részvételével  testközelből gyűjtötte össze információit.

Nemrég az egyik legismertebb orientális, arab parfüm ház az ománi gyökerekkel rendelkező Amouage Figment nevű illatát mutatta be Vera a YouTube csatornáján egy videóban: https://www.youtube.com/watch?v=TFMw8g97f40&t=208s

Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr - Parfüm Neked
Madár Veronika a tapasztalati Parfümőr

Mivel Verát és kedves férjét Landor Richárdot minden érdekli ami parfüm, így meginvitáltam Őket a kispesti arab parfüm bemutatótermünkbe egy illat szeánszra. Hogy tisztába tegyük a dolgot, Veráék azért néztek be hozzánk mert kíváncsiak lettek, hogy egy speciális parfüm szegmens hogyan lehet egyben minőségi és elérhető áru? A Dubai beszerzésünket megelőző piackutatásunk során ez volt a fő szempontunk, hogy árérték arányában tudjunk minőséget adni azoknak akik szeretnének végre kitörni a design parfümök unalmából. Nos én nagyon bíztam abban, hogy a két év alatt forgalmazott Dubai, orientális arab parfümjeink tetszeni fognak Nekik. Persze bennem volt a félelem, hogy ilyen széles parfüm ismeretekkel rendelkező Páros, hogy fogja értékelni arab illatainkat?

 

Az Illat szeánsz Verával és Richárddal

A megérkezés pillanatában Vera közvetlensége és humora átsegítette a társaságot a kezdeti bemutatkozás feszélyezett légkörén. Kollégáim is feloldódtak és nagy buzgalommal vetették bele magukat az illatok bemutatásába. Éreztük viszont, hogy a Házaspárt hagyni kell ismerkedni a parfümökkel mert egy sajátságos kommunikáció van közöttük. Vera vehemenciája találkozott Richárd joviális véleményével. Az érződött Rajtuk, hogy nagy összeszokottsággal értékelik ki arab parfümjeinket. Tényleg a megszállottak érdeklődésével minden illatunkon végig „mentek”! Láttam a szemükön, hogy jó pár Dubai parfümünknél egymásra néztek és nagy izgalommal mutatták a Másiknak, hogy – Ezt nézd meg! Szerinted? – Ilyen érdeklődés után megbeszéltük, hogy Vera bemutat minket a videó csatornáján mert azoknak a követőinek nagyon érdekesek lehetnek az illataink akik szeretnének váltani valami különlegesre és izgalmasra a megszokott parfümök unalmából.

És íme a bemutató videó: https://youtu.be/t7Ndhsie5Es

Mikor jönnek meg az újdonságok!?

Mivel az arab parfüm illat szeánszunkra úgy tettem fel a pontot, hogy elmondtam Vendégeimnek, hogy 2022 Január közepén érkeznek meg az új Dubai parfümjeink és különlegesen szép díszdobozaink így egyértelművé vált, hogy folytatjuk tovább a munkát és a barátkozást. Én olyan parfüm használati tapasztalatokat tudtam meg Verától és Richárdtól, hogy az egyikre le is csaptam! Parfüm rétegezés! Amikor két parfümöt fújsz fel magadra és a két illat kompozíció különleges fúziójából kialakítasz egy egyedi illatot. Ez engem nagyon érdekelt és megbeszéltük, hogy ezt szeretném bemutatni az én arab, orientális dubai parfüm kedvelőimnek. Nagyon megnyugtatott, hogy Verának és Richárdnak hitelesek voltak a dubai parfümjeink és főleg a Zoya parfüm sorozatunk – https://parfumneked.hu/termekkategoria/dubai-parfumok/ .

Vera az „Űr illatát” ajándékozta Richárdnak??

Igen! Az egykori vadászrepülőnek, Richárdnak mindenkori vágya volt, hogy az űrbe utazhasson. Végül is nem  volt már tőle messze. Ezt a vágyát Vera nem felejtette el és a Jézuska meghozta a NASA engedélyével fejlesztett „illatot”?? Azért tettem idézőjelbe az illat szót mert erről Vera készített egy bemutató videót! Nézzétek meg, hogy illat e igazából az Eau De Space parfüm – https://youtu.be/bfKvoSuNqLY

Szerintem még nagyon sok érdekességgel fogunk jelentkezni Veráékkal együtt mert kölcsönösen izgalmasak  vagyunk egymásnak és ahogyan szokták mondani megvan a rezgés közöttünk. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem Őket és megoszthatom Veletek az érdekesebbnél, érdekesebb parfüm tapasztalataikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük