Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott

Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott

Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott!

Hajdu Steve az orrának hitt és Détár Encinek majd ellátogatott Dubai, Arab parfüm bemutatótermünkbe. Hajdu Steve a Mamma Mia előadás végén szembesült Dubai, Arab parfümünk illatával miközben a meghajlás közben magához húzta Détár Enikőt és a fülébe súgta – Maradj itt mert olyan jó illatod van! Ez azért is elismerés nekünk mert egy több felvonásos énekes és táncos musical-nél azért a felvonások végére megizzadnak a művészek és nem biztos, hogy ez mindig kellemes.  De Enikő biztosra ment és az előadás előtt a Dubai Parfüm Night Dream, vidám, virágos dubai parfümünkkel készítette fel Magát az éneklésre és táncra. Mivel ez az arab parfüm  igen intenzív és tartós még egy ilyen világsikerű darab végén is pulzálva kápráztatta el környezetét.

Parádés szereposztás a mamma mia-ban
Parádés szereposztás a mamma mia-ban

Az öltözőben Enikő megadta Steve-nek illatszerészünk, Póczos Andor telefonszámát és már készen is volt a látogatási terv a Dubai, Arab parfüm oázisunkba, Kispestre (1196.Bp. Nádasdy u.40. H-P 8-16h). Steve „európai orral” érkezett hozzánk és elsősorban a Kedvesének szeretett volna karácsonyi ajándékot beszerezni a klasszikus illat jegyek alapján. De mivel azért jött el hozzánk, hogy valami különlegességet válasszon, így Andor segítségével elkezdődött az illat szeánsz.

Zoya parfüm család 100ml Eau De Parfümök

Steve által leírt illattípusok alapján Kedvese az édes és elegáns parfümök szerelmese. Így könnyű volt az ajánlás mert a dubai, arab illatok egyik fő vonala ez az irányzat. Első tipp a Zoya Royal Rose EDP volt, enyhén fás, rózsás illatával amit Andor úgy mutatott be Steve-nek, hogy a damaszkuszi rózsák könnyeit őrző illat. Ez elsőre jó tippnek tűnt mert a végén ez a dubai orientális parfüm lett az egyik választás. Az európai orrot kihívásra kényszerítettük mert a következő Zoya parfüm ajánlat a Zoya Amber & Insence azaz a borostyán gyanta és a tömjén bódító illata lett. Steve-et a tömjén a Karácsonyra emlékeztette de neki sok volt ez az illat kompozíció. Pihenés képen átváltottunk a férfi illatokra amiben a sportosabb, frissebb illatok jöttek szóba. Andor nem húzta sokáig az időt mert nem akarta Steve orrát nagyon megterhelni. Az ajánlata egy fűszeres, citrusos jegyeket rejtő unisex illat lett a Zoya parfüm családból.

Keressünk még Elegáns, Édes női illatot

Megkíméltük Steve-t, hogy nagyon sok arab parfümöt fújjunk ki és ezzel leblokkoljuk az orrát. Ezért ajánljuk mindenkinek az illat tanácsadást, hogy az általa leírt illattípusok alapján célirányosan mutatjuk a kedvelt dubai parfümöket. Egy olyan siker illat került képbe az édes női parfüm kategóriában amit úgy lehetne jellemezni, hogy az „Arany Illata”. Csodálatos színvilágával felkészíti az orrot a fantasztikus élményre. A Zoya Aoud & Amber annyira elvarázsolja az édes illatok szerelmeseit, hogy Steve is azonnal rábólintott. Ezzel össze is állt a karácsonyi meglepetés illat amit utólag SMS-ben megerősített a Művész Úr, hogy sikert aratott vele!

Gyere be Te is a kispesti Arab parfüm Oázisunkba és megtaláljuk a Hozzád illő Dubai parfümöt. Te is kényeztesd magad különleges arab parfümjeinkkel és látogass el hozzánk egy illat szeánszra. Minden illatunkat kipróbálhatod, ha tetszett valamelyik parfüm akkor tudsz belőle 5ml pumpás változatot is vásárolni és otthon letesztelheted, hogy a bőrödön miként viselkedik? Stílusodhoz és az általad kedvelt illat típusokat megtaláljuk számodra. Várunk szeretettel,

1196.Kispest Nádasdy u.40.
H-P 8-16H
Póczos Andor
Illatszerész
+36307975656

Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott
Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott
Hajdu Steve európai orral érkezett és arab parfümökkel távozott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük