2022 Parfüm Trendje a Rózsa!

2022 Parfüm Voksán Virág és a Dubai Zoya Parfümök - Parfüm Neked

2022 Parfüm Trendje a Rózsa!

2022 Parfüm Trendje a Rózsa! Mindig vannak Trendek, irányzatok, divatok amit felkapnak és egy ideig tündökölnek benne az emberek. Az idei évben a parfümök és az illatok világában egy klasszikus tért vissza mint Trend. A Rózsa. Hívhatnánk örökzöldnek de virág. Az illata viszont a divatban örökzöld, megunhatatlan. Természetesen ő is egy megosztó illat irányzat mert főleg az édes parfümök között jelennek meg elegáns összetevőikkel.

 Damaszkuszi Rózsa a csábító parfüm olaj

Mondhatjuk, hogy a damaszkuszi rózsák szirmait használják legtöbbet a parfümök illat kompozícióiban. Nagy és terebélyes bokrokban találhatjuk meg ezt a rózsa fajtát. Nálunk elvétve találhatóak meg mert a magyarországi éghajlat kissé hűvös a számukra. A fagyos időt nem igen viselik el ezért a mediterrán és forró égövi területeken találhatóak meg nagy számban.  Körülbelül 30 féle fajtáját ismerjük és számtalan jótékony hatásuk van amit a neten elolvashattok. De mi nem ezt a tulajdonságaikat kerestük hanem a parfümökben kiteljesedő csodálatos eleganciájuk miatt. Mivel a Parfüm Neked webshopunk választékában is sok parfümünkben megtalálhatóak, főleg a Dubai Arab illatainkban, így nagy örömmel értesültünk 2022 illat Trendjéről.

Rózsaszüret

A rózsákat mindig hajnalban szüretelik mert a szirmaikban ilyenkor a legmagasabb az aroma és illatanyag tartalom. Milliónyi rózsa szirmot gyűjtenek be ilyenkor az említett korai órákban és azonnal feldolgozzák őket, hogy minél kevesebbet veszítsenek el fantasztikus összetevőikből. Ehhez az eljáráshoz a  vízgőz desztilláció folyamatát használják ami a legtisztább rózsa aroma és illóolaj kinyerésére alkalmas. Én úgy szoktam említeni a Damaszkuszi Rózsát tartalmazó parfümjeink leírását, hogy a rózsák könnyeit rejtik az üvegek. Illatuk a Dubai Arab Parfümjeinkben általában az elegáns és édes kategóriát testesítik meg és több púderes parfümünkben is megtalálhatóak a rózsák összetevői.

Legkedveltebb Rózsás parfümjeink Nektek

A Zoya parfüm családunk két kiemelkedő illattal mutatkozott be a rózsás trendnek megfelelően. A legelegánsabb és az édes illat kategóriában vezető helyen álló Royal Rose Eau De Parfüm felkelti a szunnyadó romantikát használójában és természetesen azokban akik belépnek az illat aurájába eme rózsás parfümöt magukra permetező Hölgyeknél.  Időt hagyva az illat akkordok kibontakozásának a Vanília és Pacsuli fúziói ebben a dubai arab parfümben ellenállhatatlan vonzerőt hoznak elő a mélyből.

Voksán Virág és a Dubai Zoya Parfümök - Parfüm Neked
Voksán Virág és a Dubai Zoya Parfümök – Parfüm Neked

Szintén a Zoya Parfüm család közkedvelt tagja a Musk & Rose azaz a pézsma és rózsa illata egy üvegben! Ez a dubai parfümünk az abszolút púderes illat vonalunkat erősíti. A hölgyek a pulzuspontjaikra való felfújás után és az alkohol elillanása után becsukott szemmel csak felsóhajtanak és ennyit mondanak – Csodálatos! –

https://parfumneked.hu/termek/zoya-musk-es-rose-100ml-edp-noi-parfum/

Egy másik rózsa fajtát az egyiptomi rózsát egy másik női parfüm slágerünknél találhatjátok meg! A Szerelem Pecsétje névre hallgató arab női illatunkban a rózsa sok más összetevővel ölelkezve teljesíti be a hozzá fűzött reményeket. Pézsma – Vanília ismét az illatban majd megjelennek a nagyágyúk a Tonkabab – Jázmin – Borostyángyanta – és egy csipet Szantál.

https://parfumneked.hu/termek/seal-of-love-bait-al-bakhoor-100ml-edp-noi-illat/

Következő rózsánk a Vadrózsa! Óriási bokrokban, fehér és rózsaszín virágaival nem csak a cserjésben hanem a városok kertjeiben is közkedvelt. Egyedi és csodálatos illatot áraszt egy ilyen bokor amikor elsétálunk mellette. Parfümjeink közül a Riwayat Floral arab parfüm ami megőrizte üvegében az illat aromáját.

https://parfumneked.hu/termek/dubai-parfum-riwayat-florale-noi-parfum/

Ha személyesen szeretnétek megillatozni őket akkor szeretettel várunk Benneteket a kispesti bemutatótermünkben egy illat szeánszra.

1196 Kispest Nádasdy u.40. Hétfő – Péntek 8-16h (ide egy polc kép jöhet Verával )

Ha távol vagyunk Tőled akkor megrendelheted az 5ml –es pumpás kiszerelést, hogy megismerkedhessen a bőröd az illatainkkal.

https://parfumneked.hu/termek/a-dubai-parfum-5ml-es-kiszerelesben/

Bármi kérdésetek van hívjatok nyugodtan,

Barátsággal,
Póczos Andor
Illatszerész
+36307975656

Póczos Andor Shop Vezető

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük