TOHFA a Dubai Parfüm Három illat különlegessége

Tohfa a Dubai Parfüm Három illat különlegessége - Parfüm Neked

Tohfa a Dubai Parfüm Három illat különlegessége

Tohfa a Dubai Parfüm a neves AFNAN parfümgyár orientális illat kompozíciói. A Bait Al Bakhoor sorozat tagjai a Tohfa 100ml Eau De Parfüm Vaporisateur három parfüm különlegessége. Három színben álmodta meg a gyár Orra arab parfümjeinket. Ránézésre nagyon tetszetős parfüm dobozban helyezték el a designerek az illatok üvegeit. Egy masnival lehet kioldani a csomagolást és így lehet hozzájutni a modern üvegekhez. Igen, modern a stílusuk amik visszatükrözik  Dubai lüktető mai stílusát.

Tohfa Pink a Női parfüm

Egy igazi illat kavalkád amit rejt rózsaszín parfümös üvegünk. A három illat akkordunk teljes harmóniában ölelkezik egymásba mint egy tánc vagy egy zenemű. A nyitányban a fej akkordjai a Vanília az Egyiptomi Rózsa és a Fehér virágok lüktetésével kel életre pulzuspontjainkra permetezve Tohfa Pink parfümünket. Az édes harmóniát a szív akkordja töri meg frissítő Citrussal és a Sárga Virágok izgalmával. A leszáradás utáni szakaszban a Púderes jegyek adnak eleganciát Tohfa Pink parfümünk közepében. Alap jegyében disszonanciát rejt  női parfümünk lecsengése a Pézsma fás és állatias Musk-os jellegével amit a Narancsvirág frissessége töri meg a lágy Kókusz tisztaságával. Ez az a Női Dubai Illatunk amit ha egy Hölgy megszagol Bemutatótermünkben akkor a szemei egyből elárulják a meglepetést amit Tohfa Pink parfümünkben megérzett.

Tohfa Pink Bait Al Bakhoor 100ml EDP Női Parfüm

Tohfa Black a Férfi parfüm

Modern Dubai életérzést tolmácsol ez a Férfi parfüm különlegesség. Kiemel a tömegből és elnyomja a már megszokott Design parfümök unalmát! Aki az aurádba lép az szeretne ott is maradni és becsukott szemmel érezni ezt az orientális férfi parfüm kompozíciót. A felfújás után az alkohol elpárolgása felszabadítja a Fej jegy rabul ejtett összetevőit. Az egyik legdrágább illathordózó elem a Sáfrány a Crocus virág bibéje. Begyűjtése igen fáradtságos és így az arany árával vetekedő. Ez az aromás illatú fűszer kezd táncba a Damaszkuszi Rózsák bódító könnyeivel. Tohfa Black férfi parfümünk közepében a Szív akkordok elvarázsolják érzékszerveinket. A Pézsma fás jegye hadakozik a Labdanum balzsamos lüktetésével. Miután leszáradt a bőrünkre permetezett parfümünk az alap jegyben megjelennek a nagyágyúk! Az Agárfa gyantája az OUD semmihez sem hasonlítható orientális hatást pulzál az orrunkba amit tovább fűszerez a Borostyán gyanta olvasztott harmóniája.

Fás, Fűszeres és Elegáns Tohfa Black keleti parfümünk.

Tohfa Black Bait Al Bakhoor 100ml EDP Férfi Parfüm

Tohfa Blue az Unisex parfüm

A Dubai Orientális parfümök között nagyon sok Unisex illatot találunk. Meglepően a Hölgyek nyitottabbak ezekre a mindkét nem által használható parfümökre. De az Urak is kezdenek hazánkban barátkozni ezekkel az illat típusokra. A Thofa Blue megtestesíti a Friss és a Fás parfümök eleganciáját egy üvegben. Fej jegyében dominálnak a Friss alkotó elemei mint a Bergamott és a Levendula amik elindítják könnyedségükkel Dubai Unisex parfümünket. Az elillant alkohol után a Szív jegyben édes és fás illat összetevők törnek fel a mélyből a Borostyángyanta dominanciájával. Tohfa Blue Unisex illatunk Alap jegyében harcba küldi a fás jegyeket a növényi Pacsulit az állatias Pézsmát és a Vetivert. Egy semmihez sem hasonlítható impulzív és modern illat született mindkét nem örömére.

Friss – Fás – Fűszeres Elegáns Unisex parfüm

Tohfa Blue Bait Al Bakhoor 100ml EDP Unisex Parfüm

 

Ha személyesen szeretnétek megillatozni őket akkor szeretettel várunk Benneteket a kispesti bemutatótermünkben egy illat szeánszra.
1196 Kispest Nádasdy u.40. Hétfő – Péntek 8-16h

Ha távol vagyunk Tőled akkor megrendelheted az 5ml –es pumpás kiszerelést, hogy megismerkedhessen a bőröd az illatainkkal. Bármi kérdésetek van hívjatok nyugodtan,

Barátsággal,
Póczos Andor
Illatszerész
+36307975656

Póczos Andor Shop Vezető
Póczos Andor
Shop Vezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.