6% azonnali kedvezmény kupon használatával

6% azonnali kedvezmény kupon használatával

Elmondok nektek valami érdekeset.
A shopban a vásárlás során lehetőség van kuponok használatára, ezzel kedvezmények igénybevételére, amit megtalálhattok a shopban, a facebook oldalon. Ám van ezzel egy kis gond, vagy nem találjátok meg, vagy nem használjátok. Ezen segítek egy kicsit.

Kaptok egy 6% kedvezményre jogosító kupont, amit a shopban a kosár vagy a fizetés oldalon lehet megadni, és máris jóváírásra kerül a 10% kedvezmény. Ennyi. Használjátok, hisz nem mellékesen a másik játékban a vásárlás árát is visszanyerhetitek.

Csak hogy értsétek miről is van szó.

Lássunk egy példát: legyen a La Vida, hisz az most a sláger. Eleve máshol még nem sok helyen kapható, csak nálunk juthattok hozzá. Ennek az ára eleve nagyon jó, 1990.- Ft,  plusz (mínusz) a 6% kedvezmény, így darabja csak 1871 forintodba kerül.

Nos ez szerintem nem csak jó, hanem bomba ár! Ne hagyd ki a lehetőséget vedd meg most!

A kupon használatának a jellemzői:

A kuponkód: „parfumnekem” (idézőjelek nélkül)
A kupon nem használható együtt más kuponokkal, válaszd azt amelyik neked a legkedvezőbb.
A kupon csak a saját import illatokra vonatkozik.
A kupon érvényességi határideje: korlátlan
A kupon az érvényessége alatt, korlátlan számú felhasználásra jogosít, továbbíthatod barátoknak, megoszthatod ismerősöknek is.

MEGJEGYZÉS! Ezen kívül még számtalan kupont sok más kedvezményét használhatod. Legyél szemfüles, és találj rá a neked legkedvezőbb kedvezményre, amit megtalálhatsz a facebook oldalunkon, a webshopban, vagy akár személyesen kaphatsz egyet emailben. Ne szalaszd el a lehetőséget!