Parfüm Újdonságok Neked

Parfüm Újdonságok Neked 2019-es évre!
2019 Január 28

Parfüm Újdonságok Neked 2019-es évre bejegyzésünkben a Női, Férfi Parfüm Újdonságokat mutatjuk be Nektek!

Most a NEW BRAND Női és Férfi Parfümök és  Ajándék Szettekből érkeztek új illatok és a CHICH N GLAM parfüm családból.

Kiváló minőségben és modern illatokkal rukkolt elő a NEW BRAND Parfüm! Nézzétek meg az illatokat! A NEW BRAND MASTER családból kiemelkedik a páros parfüm a New Brand Master POP Női parfüm és a New Brand Master ZAP Férfi illata. Ezeket egybe csomagolva párban Ingyen szállítással kínáljuk Nektek.

Magas parfüm tartalommal és mutatós, igényes üvegekkel jött ki a gyár a NEW BRAND PRESTIGE MYSTERIOUS GIRL 100ml EDP Női Parfümmel és a NEW BRAND PRESTIGE THE NB Férfi 100ml EDT –vel. Mindkettő leírását érdemes átfutnotok ha igényes illat kedvelők vagytok!

Parfüm Újdonságunk a NEW BRAND családból az Ajándék dobozok. Fantasztikus vizuális élmény!Ezt bárkinek büszkén ajándékozhatod mert szinte csomagolás nélkül átadható olyan modern és igényes a kivitelük.  Az illat minőséget ismeritek, remek kompozíciók.

A CHICH N GLAM Különleges Parfümök kategóriában egy új sosem látott Illat született! TIGRESS Eau De Parfüm  azaz női Tigris néven egy igazán mutatós Női Parfüm érhető el shopunkban!

Jó válogatást Nektek!

Az ígért újdonság megérkezett. 2018 március 7.

Nos, az újdonság megérkezett, a Paris Riviera formájában! Ez a Parfüm család, – tulajdonképpen nem is parfüm, „csak” kölni, – összetételében közelebb áll a parfümhöz, hisz illatanyag tartalma, a kategóriában magasabb a szokásosnál. Ennek megfelelően az ára is kedvező, hisz egy átlagos dezodor áráért a tiéd lehet.

Tekintsétek ezt nőnapi ajándéknak.

Parfüm Újdonságok Neked

2017-ben cégünk forgalmazni kezdte a U.S. Prestige 50 ml-es parfümöket.

Elsőre 6 női illatot majd 4 férfi parfümöt vezettünk be, melyek 2018 januárjától már kaphatóak a boltunk kínálatában. Ezek mind a női mind a férfi illatok Parfüm azaz Eau de Parfüm minőségűek! Kereskedőknek, üzleteknek előnyös 12/db. display kínálóval  ajánljuk, így nagyon impulzív a termék a polcokon és jól kihelyezhetőek.

A minőséget tartottuk szem előtt a versenyképes árral együtt! Az európai ízlésnek azon belül a Magyar piacnak tetsző illatokat fejlesztettünk. 2018-ban a parfüm dezodorok is a U.S. Prestige családot fogják erősíteni.

titok