Egy termék se felelt meg a keresésnek.


Dorall Collection

A Dorall Collection 100ml parfüm sorozat alternatívát nyújt Hölgyeknek és Uraknak  a remek illat választásban.

A Dorall Parfümök női illatai és férfi Eau de Toilette választéka mindenkinek széles kínálatot ajánl nyári parfümök, téli illatok és a tavasz, ősz hangulatát idéző illataival. A Dorall 100ml EDT-k az Egyesült Arab Emirátusokban készülnek, ahol a modern Dubai lendületét, igényességét és minőségét kapjuk vissza üvegekbe zárva.  A parfümök illatanyagát Francia parfümolajjal gyártják ami tükrözi az igen kedvező ár – érték arányát Dorall parfüm sorozatunknak. Az illatok inspirációját a nagy márkák stílusa és design-ja ihlette. A celofános parfüm dobozok színvilága sokat ígérő és igazán széles választékban kaphatóak. A női és férfi parfümök üvegeinek az  alakja és némelyiknek a külön díszítése ( masnik ) egyszerűen  vonzza a szemeket és az ember alig várja, hogy megfoghassa őket.

Természetesen egy női illatnak és egy férfi Eau De Toilette-nek a próbája a kifújás és az illatozás. Tartósságuk és az illatok alapanyagai remek alternatívát nyújtanak azoknak akik szeretnének a kedvenc nagy márkájuk mellé egy kitűnő kiegészítő illatot rendelni.

Dorall 100ml EDT sorozatunkat azonnal kosárba teheted és utánvéttel, előre utalással vagy talán a legegyszerűbben kártyával ki is fizetheted. Ha a rendelésedet munkanapokon 12h-ig leadod akár másnapra Nálad is lehet a megrendelt Dorall parfümöd! Ne csak Magadban gondolkodj! Remek ajándék ötlet női és férfi illatai a sorozatnak amiben segítségetekre  vagyunk. Írjatok, hívjatok és illat tanácsadással könnyítjük meg a választás nehézségeit.

Dorall parfüm csomagok

A shopunkban már találkozhattatok az illat csomagokkal amiket egymással harmonizáló parfümökből állítottunk össze, így lecsökkentve a válogatás idejét számotokra. Ezekben az illat összeállításokban Mindenki megtalálja a kedvére való stílust. Édes és Elegáns parfümök, Gyümölcsös és Virágos válogatás, Friss parfümök kavalkádja biztosítja Nektek a remek választás lehetőségét. A parfüm csomagok megkönnyítik az Ingyenes Szállítási limit elérését is ami manapság már egyre kevesebb online parfüm webshopban található meg.

Élj a lehetőséggel, kérd illat tippjeinket a Te ízlésednek megfelelően és rendeld meg akár másnapra, ingyen szállítással a Dorall Collection 100ml különleges illatait.

Baráti üdvözlettel,
Póczos Andor
Shopvezető