Illattanácsadás

Illattanácsadás – Hogyan találd meg a tökéletes Láthatatlan ruhát?

Biztosan te is csalódtál már egy-egy parfümben, akárcsak úgy, hogy az ismerősödnek őrülten jól állt egy illat, de amikor magadra fújtad határozottan egy nyers, kellemetlen illatot kaptál, ami már rosszabb volt, mint az üvegben… Sosem lehet eléggé hangsúlyozni, ahogyan a különböző alakú hölgyeknek és uraknak nem állnak jól ugyanazok a darabok, a parfümöknél nem mindenkinek állnak jól ugyanazok az illatok. Minden parfüm egyedivé válik ahogy magadra fújod, hiszen a bőrünk sem egyforma. Tudjuk, hogy a parfümök világa rémisztő illatfelhőnek tűnhet, ezért biztosítunk számodra szakértői segítséget.

Hogyan tud karaktert adni egy parfüm egy férfinak vagy egy nőnek?

Biztosan veled is megtörtént már, hogy megfordultál egy férfi vagy egy nő után, csupán azért, mert elképesztően jó illata volt és azt gondoltad, „Na ez igen, ő tényleg dögös és magabiztos még melegítőben is!” majd egy lemondó sóhajjal hozzátetted: „De jó lenne, ha ilyen lennék én is.”

Az illatok érzéseket váltanak ki az emberből, ahogyan te is észreveszed mennyire jól áll neki egy illat és odáig jutsz, hogy felébreszteni benned a vágyat: te is ilyen kisugárzást szeretnél, ugyanúgy észreveszik rajtad mások, ha a neked való illatot viseled. Az illatunk saját magunknak is magabiztosságot ad, ezáltal ki tudunk tűnni a tömegből és meghatározóvá válni. Azonban ezt az érzést és élményt nem úgy érjük el, ha kiválasztjuk a legerősebb és legdrágább parfümöt, hanem úgy, ha nyitott vagy egy önismereti utazásra hiszen a stílusod, a mindennapi szokásaid mind-mind segítened meghatározni azt az illatvonalat, amelyen belül érdemes keresgélned.

SEGÍTS MEGTALÁLNI A HOZZÁM ILLŐ PARFÜMÖT!

Hogyan zajlik egy ingyenes illattanácsadás?

Nem az a jó parfümtanácsadás, ahol több tucat illatot fújnak rád és szagoltatnak meg veled majd nemes egyszerűséggel megkérdezik „Melyik tetszik a legjobban?”. Az emberi orr legfeljebb 6 különböző illatot tud magabiztosan, részleteiben megkülönböztetni, ha végig kell szagolnod 10-20 parfümöt csalódottan fogsz távozni a tanácsadásról, hiszen nem jutottál előrébb.

Ha papírcsíkon szagolunk parfümöket, az is könnyen félrevezető lehet, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a te bőrödön is olyan illata is lesz, mint a papíron.

Szakértői segítséggel könnyedén meghatározható az illatvonalad, amelyet az előbb említettünk, ezt követően kiválasztjuk azt 4-6 illatot, amely határozottan tetszik neked. Majd kifújjuk és kivárjuk a megfelelő időt, 10-15 percet, amíg az illat kiteljesedik a bőrödön. A parfümök leszáradnak alkoholtartalmuk elillan és nem csak a karakteres elsőként megérezhető fejillat dominál, hanem érezhetővé válik a szívillat és hosszant tartó alapillat is.

Miért és kinek ajánljuk az ingyenes illattanácsadást?

Akkor ajánljuk az ingyenes parfümtanácsadást, ha:

  • még soha nem találtad meg az igazi parfümöt, amire azt mondod: „Ez vagyok én!”
  • tele vagy parfümökkel, de egyik sem az igazi ezért inkább egyiket sem használod
  • meguntad az illatodat, ezért szeretnél valamilyen újat
  • más szakaszban van az életed ezért szükséged van a megújulásra
  • kivonták a forgalomból a parfümödet és tanácstalan vagy mit használj
  • egy különleges alkalomhoz keresed a megfelelő illatot

Az illattanácsadást talán feleslegesnek gondolhatod, de ha egy drogériában beállsz a parfümös sorok elé, hogy „Na, akkor én most megkeresem az illatomat!” kevesen vannak, akik fél óránál tovább bírják, hiszen azt sem tudjuk melyik úton induljunk el, legtöbbször a nekünk tetsző üveg alapján döntünk – de korántsem biztos, hogy az üveg tartalma passzol az illatvonalunkhoz.

Ráadásul az orrunkban keverednek az illatok – sajnos a kávé szagolgatása sem tudja tökéletesen semlegesíteni azokat. Magunkra fújni az illatokat pedig nem illik és nem is célszerű mert úgy is könnyedén keverednek az illatok és máris értékelhetetlenek lesznek az eredmények.

Tudjuk jól, hogy ugyanez a helyzet, ha weboldalon szeretnénk rendelni. Hacsak nem a kedvenc parfümünkről van szó, egyszerűen nem lehet elképzelni, hogy milyen illata is van külön-külön a fejillatnak, szívillatnak és alapillatnak, nemhogy együtt milyen kompozíciót alkotnak.

Az parfümtanácsadás egy izgalmas játék, ahol öntudatlanul is elkezded felfedezni a belső éned és ennek eredményeképpen olyan illatot fogsz viselni, amely magabiztosságot ad, kiemel a tömegből és így egy lépéssel máris közelebb kerülsz a céljaidhoz, legyen az a szerelemben vagy az üzleti életben.

ELMEGYEK EGY INGYENES ILLATTANÁCSADÁSRA!

Elérhetőségek – bejelentkezés ingyenes illattanácsadásra:

1196 Budapest, Nádasdy u. 40.
Telefon: +36 30 797 5656
Ügyfélszolgálat: +36 303 560 460
Viber: +36 303 560 460
Email: shop@parfumneked.hu