Miért érdemes a Parfüm Neked parfüm webshopban vásárolnod?

Miért érdemes a Parfüm Neked parfüm webshopban vásárolnod?

Vásárló Központú Kiszolgálás

Miért érdemes a Parfüm Neked parfüm webshopban vásárolnod? A ParfümNeked.hu online parfüm webshop szlogenje – Ahány Egyéniség Annyi Illat! Ennek megfelelően más, más parfüm rendeléssel találkozunk szinte minden esetben.

Mivel mi mindent tudunk a parfümjeinkről így személyes lapcsolatot keresünk Veled, hogy egy kötetlen chat vagy telefonos beszélgetésben megismerjük egymást, Téged az igényeidet! Például, ha Magadnak szeretnél parfümöt vagy ajándék parfümre keresel megoldást segítünk. Te elmondod nekünk, hogy: 25 éves szőke Hölgynek keresel stílusának megfelelő parfümöt és mi adunk pár választási lehetőséget.

Olcsó parfüm kategóriában dolgozunk. Amiben tudunk Nektek segíteni az a chat szolgáltatásunkon keresztül az Illat Tanácsadás vagy segítség a választásban. Ezt reggel 8-tól, este 9-ig, szinte azonnal elérhetitek és ha adtok telefonszámot akkor szóban gyorsabban mód nyílik a gyorsabb megoldásra! Ha nem sürgős a válasz akkor emailt küldhetsz – shop@parfumneked.hu – Vagy egyszerűen ránk csörögsz H-P 8-16-ig – +36 30 356 0460 .

De higgy a Megrendelőinknek aki nálunk vásároltak és Regisztrált Törzsvásárlóink lettek! Íme a Vélemények

Női és Férfi Parfümök Neked az Importőr és Parfüm gyártó webshopjából

Ebből a két státuszból, hogy parfüm importőr és parfüm gyártó világosan kiderülhet Számotokra, hogy megtaláltátok a közvetlen beszerzés parfüm webáruházát. Cégünk kizárólagos Közép-európai importőre a Cuba parfümöknek, a NEW BRAND parfüm családnak a Chic ‘n Glam különleges parfümöknek és a töretlen sikerű Star Nature illatoknak ezen belül a Vattacukor illatú EDT –nek!

2017-ben a hazai és a környező országok igényeihez igazodva megálmodtunk és saját gyártásban elkészíttettük a US PRESTIGE 50 ml Eau De parfüm családot ami már dezodorral és Ajándék csomaggal is bővült. A Vásárlóinknak megtetszettek az illatok, a design és úgy döntöttünk folytatjuk a gyártást más illatokkal. Így született meg a Paris Prestige parfüm család ami 20ml EDP Alma formájú illatokat rejt és a 75ml Dezodor Natural Spray vonalat.

Parfüm webshop Neked hihetetlen választékkal

Amiért érdemes nálunk rendelned az a TELJES VÁLASZTÉK parfüm családjainkból és az akciós árak, kedvezmények! Kiemelném az 5000.- feletti rendelés INGYEN SZÁLLÍTÁS, amivel tudtok egy plusz parfümöt a Kosaratokba tenni a szállítási díj helyett! Ritkán találni ezekből a Női Férfi parfümökből Teljes Választékot!

SZÁLLÍTÁS – INGYENES – SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Mint már említettük a parfümjeink saját import és saját gyártásban készülnek így a webshop, bemutató terem egy helyen működik. Nincs szükségünk elmenni vagy viszont megrendelni a parfümödet hanem a Megérkezett Rendelésedet egyszerűen betesszük a csomagba és már viszi is az MPL futár!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Ha hétköznap 12 óráig leadtad a megrendelésedet, azt aznap délután elviszi tőlünk az MPL futár, szortírozzák és akár másnapra, de maximum két munkanap alatt elviszik az Általad megadott címre!
Ha a rendelésed Péntek 12 óra után adtad le, akkor azt Hétfőn viszik el és Kedd – Szerda a kézbesítés napja.

Szállítási költség

9900 Ft alatt 1350 Ft | 9900 Ft feletti rendelésedet INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL küldjük! (Ez más webshopokban általában akár 15.000 Ft feletti rendelésnél érhető el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Bemutatótermünkben a 1196. Budapest Kispest Nádasdy u 40. alatt hétfőtől péntekig, 08:00 órától, 16:00 óráig még válogathatsz vagy illat tanácsokat kaphatsz kollégáinktól! Telefon: +36 30 35 60 460 számon eléred Őket.