Cuba Parfümök

Saját import és az egyik legnépszerűbb parfüm családunk, a Cuba Parfüm, amelyet több, mint 20 éve forgalmazunk itthon és a környező országokban. A Cuba parfümök nagy választékban találhatóak meg a női és férfi parfümök kategóriában is. Ajándékként is kiváló választás, mert díszdobozokban és egyedi kubai minőségi szivarok design-jával készülnek.

2890 Ft Fizetendő ár!
3990 Ft Fizetendő ár!
3990 Ft Fizetendő ár!
3990 Ft Fizetendő ár!
3990 Ft Fizetendő ár!
3990 Ft Fizetendő ár!
2890 Ft Fizetendő ár!
2890 Ft Fizetendő ár!
12460 Ft Fizetendő ár!
8670 Ft Fizetendő ár!
9360 Ft Fizetendő ár!

Legnépszerűbb illatai a férfi kategóriában a Cuba Gold, a Cuba Royal, Cuba Winner, Copacabana és Las Vegas. A régebbi illataiból a Cuba Black és a Cuba Orange közkedvelt a tabakos Cuba Red mellett.

A Hölgyek is kényeztetve vannak mert a három első női parfüm a Cuba Jungle Tigre a Cuba Jungle Zebra és a Cuba Jungle Snake igazán karakteres parfümök.

A Cuba Parfüm család újdonságai a női vonalon a Cuba Heartbreaker, Cuba La Vida, Cuba Victory, stílusos a Cuba Tattoo, Cuba Chic és Cuba Night.

Magas parfüm tartalmával, hosszan tartó magabiztos élményt nyújtanak. Ár érték aránya kiemelkedő, és aki egyszer rendelt az visszajön hozzánk vagy egy új illatot kipróbálni vagy márka hű lesz az illathoz.