Női parfümök

Női parfümök Neked parfüm web shopunk  bemutatja a Női  Parfüm választékát.

Ezek a Női illatok magas parfüm tartalommal rendelkeznek. Szinte minden Női Parfüm –ünket  Eau De Parfüm minőségben kínáljuk megrendelőinknek. Árérték arányuk és csomagolásuk, üveg kivitelük messze tovább mutatnak az olcsó parfüm –ök világától bár fogyasztói áruk nagyon kedvezőek.

Gyártóink is és a saját gyártású illat családjaink az irányzata az, hogy a szép, mutatós minőségi parfüm kivitele mérsékelt, elérhető áron magas minőséget nyújtsanak Megrendelőinknek.  Magában az illatok összetételében a magas parfümolaj tartalom a főbb szempont!

Szeretnénk segíteni abban, hogy átláthatóan tudjanak választani Női parfümöt kereső Ügyfeleink.

Ezért adunk pár illat típust amivel könnyebb a rendelés kiválasztása.

Legnépszerűbb és a Megrendelőink által keresett illatok az Édes Női Parfüm, Fűszeres Női Parfüm, Púderes Női Parfüm, Virágos Női Parfüm, Gyümölcsös Női Parfüm.

Ezekkel kapcsolatban szeretnénk segíteni Önnek.

ÉDES NŐI PARFÜMÖK

Az Édes Parfümök Nőknek igen népszerű a Magyar hölgyek körében mert sokan a hétköznapokban is szívesen használnak elegáns, édes, szívdöglesztő parfümöt. Nagyon fontos tanács  azoknak akik 6-8 pöffentéssel fújják fel az illatokat magukra, hogy ha 15 perc múlva nem érzik magukon az teljesen természetes mert az orr megszokja az illatot bár a parfüm még rajtuk van! Ne az legyen, hogy a sarkon az illatot már lehet érezni de mi még be sem fordultunk! A kevesebb néha több ! Most ezzel magam ellen beszélek mert úgy gyorsabban elfogy a parfüm és mielőbb utána rendelnek)) Másik véglet – Jajj nekem van egy Cuba Heartbreaker EDP –m MÁR 2 éve megvan! Nos ezzel az a teendő, hogy időközönként LE KELL NYOMNI a pumpát a tetején!

Viccet félre téve mindig az arany közép út ami  a legsikeresebb.

Tehát nézzünk Nektek pár ÉDES PARFÜM -öt –

Kezdjük a Star Nature 70 ml –es Eau De Tiolettjeivel amik 10 éve nagy slágerek hazánkban! A Best of Star Nature

https://parfumneked.hu/termek/best-of-star-nature-420ml-edt-6-x-70ml/#

csomagban van a legnagyobb slágerünk a Vattacukor illat amiből mindjárt 2 üveget tettünk mert duplán fogy mint a többi klassz Star illat. Így 5000.- felett van az értéke és INGYEN VISZI a megadott címre a DPD futár! Ez egy csomag összeállítás amiben a könnyed és selymesen Vattacukor Parfüm – https://parfumneked.hu/termek/star-nature-vattacukor-illat-edt-70-ml/

mellett népszerűségi sorrendben jön az Epres rágógumi  Illat ami egy teljesen speciális és egyedi parfüm! Benne van az eper sajátságos aromája, zamata és mellette a bubble gum hihetetlen csavarja az orrban. Nagyon közkedvelt a fiatalok körében is.

A dobogó harmadik helyén az Eperkrém illatú EDT foglal helyet ami szintén megtréfálja  a még kifinomult orrokat is. Hihetetlen kellemes krém illat keveredik az eper gyümölcsös, könnyed illatával és így az édes illat párosul a gyümölcs frissességével.

https://parfumneked.hu/termek/star-nature-eperkrem-illatu-70ml-edt/

Az olcsó parfüm kategóriában a saját gyártású Paris Prestige 75ml Dezodor Natural Spray illatai közül kiemelkedik a NUDE végtelenül lágy jegyei és olyan hatást kelt mint ha krémet illatoznánk! https://parfumneked.hu/termek/paris-prestige-nude-75ml-natural-spray-masolat/

Ez az illat vonzó mindenki számára aki sexy szeretne lenni és kedveli az érzéki és rafinált illatokat.

Egy szép meleg illat amolyan Boldogság illata!

A következő  Édes Női Parfüm a Cuba Parfüm család nagy slágere a La Vida 100 ml EDP https://parfumneked.hu/termek/cuba-la-vid-100-ml-edp/

Ezt az egyedülálló illatot arra tervezték, hogy mosolyt csaljon az arcokra. A népszerű Cuba Parfüm eme Eau De parfüm –jét viselheti mindenkor és ünnepi alkalmakra is. A hétköznapokból Ünnepet varázsol!

És itt van az Édes Élet csomagunk a US PRESTIGE Parfüm családból Ingyenes szállítással – https://parfumneked.hu/termek/parfum-neked-parodnak-u-s-prestige-edes-elet/

Ebbe a szettbe a két gyönyörű női parfüm mellé betettük a férfi illat párját így harmóniát sugározhattok ! A női US PRESTIGE GOLD és BLACK kimerítik az Édes Parfümök fogalmát! A Gold becsukott szemmel a Vanília alapillatát az ambroxán melengető varázsa és az aromás jegyek teszik meséssé. A BLACK női Parfüm a fekete ópium mámorító illatával lesz rejtélyes.

Ezt a kép Női Parfümöt bátran használhatod alkalmi illatnak és az őszi , téli időszakban akár partyba vagy randevúra!

FŰSZERES NŐI PARFÜM

A fűszeres női parfüm az igazán extravagáns Hölgyek választása!

Mutatok Nektek egy Ütős , Pimasz, Merész Eau De Parfümöt a US PRESTIGE 50ml sorozatunkból –

https://parfumneked.hu/termek/u-s-prestige-red-50ml-noi-edp/

A US PRESTIGE RED 50ml EDP Mindent visz! Repül a tányér, csapódik az ajtó és szakad a fehérnemű!

Az ilyen illatot egyhamar senki sem felejti el!

GYÜMÖLCSÖS NŐI PARFÜM

Egy másik karakter az illatok világában a Gyümölcsös illat. Első ajánlatom a Cuba Parfüm sorozat bevált Parfümje a Heartbreaker – https://parfumneked.hu/termek/cuba-heartbreaker-100-ml-edp/

Trópusi gyümölcsök fergeteges kavalkádja a lédús grapefruit és az egzotikus mangó varázsával!Ezt az illat jegyei között meghúzódó könnyed frézia teszi izgalmassá.

Következő tippem a CUBA PARFÜM VIP illata –

https://parfumneked.hu/termek/cuba-v-i-p-eau-de-perfume-100ml/

Ezt az illatot a CUBA PARFÜM azoknak a nőknek tervezte akik bájos oldalukat akarják érzékibbé tenni egy egy esti programhoz. VIP azaz Very Important Person azaz nagyon fontos személy részére készíteték. Ez a Női Parfüm egy igazi frissítő és pezsgő koktél mely zamatos gyümölcsök friss virágok ámbrás és fás akkordok elegye.

Másik gyümölcsös illatunk a NEW BRAND DAILY EDP ami óda a fényhez, mely a ragyogó nőiességet ünnepli virágos, napos és fás aromával, amely állandó váltakozása varázslatos illat együttest alkot. Egy fehér virágcsokor csábító illata cédrusfa akkorddal kiegészítve. A rózsa méznek köszönhetően egy végtelenül elegáns és szenvedélyes parfümkreáció.

https://parfumneked.hu/termek/new-brand-daily-100ml-edp/

Az olcsó parfüm kategória győztese a PARIS PRESTIGE 75 ml DNS AZURE minden különlegességre vágyó Hölgy szívét meghódította! Az elnevezése is az illatára utal – AZURE a kék ég  tisztaságát kölcsönzi. Illatjegyeit a frissítő keserű narancs a kakaóbab varázsa hangsúlyozza. Éljen át több kalandot az illattal a hétköznapok során.

https://parfumneked.hu/termek/paris-prestige-azure-75ml-natural-spray/

PÚDERES NŐI PARFÜM

A kifinomult orr egyik kedvence a Púder Illatú Parfüm.

Illatjegyeiben a lágyság, a  könnyedség  játszik az édes karakterrel. Különösen megkülönböztethető Parfüm. A NEW BRAND PARFUM DE NUIT 100ml EDP szívillatában a rózsa és az orchidea  ölelkezik az édes eper és a golgotavirág aromáival.

https://parfumneked.hu/termek/new-brand-parfum-de-nuit-100ml-edp-noi-parfum/

Méltán használd elegáns megjelenéshez és őszi, téli időszakban is.

Szintén a NEW BRAND Parfümök közül ajánlom figyelmedbe a CLASSIC OUD 100ml EDP –t- https://parfumneked.hu/termek/new-brand-classic-oud-100ml-edp/

Ez a keleties Oudos stílus a púderes parfümök kedvelői között előkelő helyet kapott és örömmel térnek vissza a rendelésükben erre a parfümre. A NEW BRAND parfümök újdonsága és az ár érték aránya igazán kellemes.

VIRÁGOS NŐI PARFÜM

A Virágos női parfümök kedvelői a frissesség , üdeség illatait keresik. Fantasztikus választékban találhatóak a virágok között  kiemelkedő illat. A franciaországi Grasse –ban van a parfümgyártás fellegvára az illat eszenciák hazája.2016 nyarán látogattunk el oda és ott szembesültünk, hogy mennyi virág fajta szirmából nyernek ki parfüm olajat.  Nézz Te is körül ebben a mesevárosban – https://www.youtube.com/watch?v=1MgHdgLNh_o&t=108s

A Parfüm Neked választékában egy csodálatos kékvirágos Eau De Parfümöt ajánlok Neked a  US PRESTIGE LIGHT BLUE 50ml EDP –t –

https://parfumneked.hu/termek/u-s-prestige-light-blue-50ml-edp/

Az illatban diszkréten pulzálnak virágos és gyümölcsös jegyek.  A rózsa , harangvirág, jázmin dominál a parfümben.

Olcsó Parfüm választékunkban a PARIS PRESTIGE PEARL 75 ml DNS illata kiemelkedik a Virágos Női Parfümök közül!

https://parfumneked.hu/termek/paris-prestige-pearl-75ml-natural-spray/

Érzékiség és Magabiztosság az illat fő erényei amiket a citrusok üde jegyei és a jázminok lenyűgöző kombinációja a pacsulival keveredve.

Ez csak pár tipp volt azoknak akik még tanácstalanok voltak az Illatok kiválasztásában. Egy kis irányt próbáltam mutatni hozzá, hogy biztosan megelégedettséggel gyere vissza hozzánk ha elfogyott a parfümöd.

1490 Ft Fizetendő ár!
4280 Ft Fizetendő ár!
8670 Ft Fizetendő ár!