U.S. Prestige Parfümök – Karakteres parfümök Neked

Cégünk 2017-ben kezdte el a US PRESTIGE 50 ml Női, férfi Eau De Parfümök gyártását. Komoly piackutatás után születtek meg az  illatok amik a letisztult üvegekbe kerültek betöltésre.

Remek karakteres parfümök  születtek amik kielégítik a hazai és a környező országok parfüm kedvelőinek ízlését. A gyártásnál egy fontos dolgot tartottunk szem előtt  a minőséget! Parfümőrökkel  kikísérletezett illatanyagokkal és magas parfüm olaj tartalommal láttuk el illatainkat.

Ez a munka meghozta a sikert mert a megszületett női és férfi parfümök  remek tartóssággal rendelkeznek! A Parfümök képviselik a nagy karakterek illatait mint Édes, Friss, Elegáns, Virágos.

2018-ban gyártás alatt van a női parfümök nagy slágere a POWDER azaz Púder nevű  női illatunk! Kiemelkedő sláger parfümjeink a női US Prestige Pink 50 ml EDP Telt, kellemes narancsos, tubarózsás illatot húz maga után!

US Prestige White Crystal 50 ml EDP egy könnyed, harmonikus, modern illat azoknak a nőknek akik egy csepp érzékiséggel növelnék szépségüket!

US Prestige Light Blue 50 ml EDP egy igazi klasszikus! A nyár illata a kék tenger színével! A parfümben ízlésesen   pulzálnak a virágos és gyümölcsös jegyek.

Férfi parfüm neked!

US Prestige Gold 50 ml EDP ez az illat csábításra készült! Intenzív és egyben hatásos aromája rendkívül vonzó és ellenállhatatlan! Csak, hogy pár illatot emeljünk ki a slágerek közül. Kellemes válogatást kívánunk és ha kérdésed van írj nekünk.