New Brand Silence 100ml EDP

2390 Ft Fizetendő ár!

New Brand Silence 100ml EDP

Karizmája és eleganciája mágnesként vonzza környezetét.


FIGYELEM! A RENDELÉSED 1-2 MUNKANAP ALATT NÁLAD LEHET!
A déli 12 óráig leadott rendeléseket akár másnap kézbe is kaphatod!

Készleten

INGYENES SZÁLLÍTÁS 9900 Ft ÖSSZEG FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Ne feledkezz meg a barátnődről sem, mert megsértődik ha neki nem veszel egy ilyen pompás parfümöt!

Ha bizonytalan vagy, kérd illatszerészünk, Póczos Andor tanácsát, aki segít neked kiválasztani, hogy milyen parfüm illik Hozzád.

Telefon: 06307975656. Nyitvatartás: H - P: 08:00 - 16:00-ig.

Cégünk saját import parfüm családja a New Brand Parfüm család.

Hívhatjuk a zászlóshajónknak mert több mint 20 éve forgalmazzuk Magyarországon és a környező országokban! Sokan ismerik, kedvelik ezt az igényes Parfüm Családot.

Az 1997 óta forgalmazott New Brand Parfüm az első években csak a klasszikus illataival indult el Magyarországon. Napjainkra már nagyon nagy választékban találhatóak meg a női és férfi parfümök és az Ajándék csomagok. Kiemelkedően igényes ajándékok a díszdobozok amiben bőséges illatválaszték található meg.

Legnépszerűbb illatai a férfi kategóriában a NEW BRAND Gold, a Never Fear, GT, Extasia edt és Luxury az ONLY YOU páros nagyon közkedvelt. A Hölgyek is kényeztetve vannak mert ezek a sláger Parfümök sikeresek a Nők körében – EVA, Oh Light, Extasia EDP, Luxury , Franch Cancan, igazán karakteres parfümök.

A New Brand Parfüm család újdonságai a női vonalon a DAILY EDP, SILENCE, FASHIONISTA, Mysterious Girl, NEW BRAND MASTER POP, Princess DReaming EDP. Újdonság a New Brand Master sorozat is ami egy magasabb minőségben készített családtagja a sorozatnak. A csomagolásuk is kiemelkedőbb és az illatanyag magasabb minőségben készült. Újdonságok ebben a kategóriában a New Brand Master ZAP és POP páros illatok és a Balloon Parfümök. A cég folyamatosan tervez, újít és meglepetésekkel jön ki évről évre a közönség örömére.

Magas parfüm tartalmával, hosszan tartó magabiztos élményt nyújtanak. Ár érték aránya kiemelkedő és aki egyszer rendelt az visszajön hozzánk vagy egy új illatot kipróbálni vagy márka hű lesz az illathoz.