Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Kedves Vásárlóink.

A kézfertőtlenítőkben használt alkohol az etil-alkohol (etanol), amely a parfümjeink egyik fő alkotóeleme. Ezért abban a helyzetben, amikor nincs tisztítószer, a parfümjeinket sikeresen lehet használni a fertőtlenítők helyett. Erről további információk ITT!

Sokan visszatérő Partnereink vagytok és sokan bizonytalankodtok a megrendelésekkel kapcsolatban. Mindkét státusz megérdemli a teljeskörű tájékoztatást ebben a helyzetben ami mindenkinek új és problémás. Mi szeretnénk ha tudnátok miként történik a megrendelésetek kiszállítása, milyen védekezési szabályokat hozott az MPL a kiszállítások ügyében.

  • A futárok továbbra is dolgozni fognak mert a tevékenységük Szállítmányozási tevékenységnek számít. Tehát az 1-2 munkanapos kiszállítást tudjuk tartani továbbra is!
  • Minden futár kesztyűben dolgozik (a szájmaszk a hiánya miatt nem mindenkinél van használva csak aki betudta szerezni).
  • A szállítmányozó járműveket sűrűn fertőtlenítik!
  • Minden futárnál van kártyás fizetési lehetőség tehát a készpénzzel sem kell bajlódni a kontaktálás miatt.
  • Az átvételt aláírással kell igazolni ezért javasoljuk, hogy saját tollal oldjátok meg ezt.

Ezek most azok az információk amiket tudnotok kell a megrendelésetekkel  kapcsolatban.

További jó válogatást nektek és az Illat tanácsadás továbbra is működik Magatoknak vagy ajándékba. Írjatok üzenetet és azonnal válaszolunk vagy felhívunk és adunk tippet a megfelelő parfüm kiválasztására. Használj Olcsó Parfümöt a vírus elleni védekezésre.

Baráti tisztelettel,
Parfüm Neked csapata