Ismerje meg és Szeressen bele: Dubai Orientális parfüm Kollekció

Ismerje meg és Szeressen bele: Dubai Orientális parfüm Kollekció

Ismerje meg és Szeressen bele: Dubai Orientális parfüm Kollekció

Ismerje meg és Szeressen bele: Dubai Orientális parfümök, melyek Dubai egzotikus messzeségeinek  illatait hozzák el Önöknek. Dubai és az Arab világ orientális illatai az ámbra, vanília, mirha, ritka fafélék, szárított gyümölcsök vagy török vagy damaszkuszi rózsa orientális tónusait kombinálják. Előszeretettel használják a Dubai parfümőrök a pézsma jellemzően arab illat hatásait a parfümök összeállításában. Gyakori a Dubai parfümök illat háromszög leírásaiban a borostyán de nem csak a növény hanem a borostyánkő és annak olvasztott, ragacsos gyanta változata. Ezt az illat kompozíciókban a Dubai parfümőrök édes illata miatt széles kőrben alkalmazzák egyensúlyozva és balanszba hozva arab illataik fej, szív és alap jegyeit. Abszolút a Közel-keleti világ parfümjeinek kiemelkedő eleme az oud azaz az agárfa védekezési gyantája amit a folyékony aranyként is emlegetnek. Selymes, lágy és édes illat jegyeivel kápráztatva el a parfüm viselőjét. Férfi Eau De Parfüm kompozícióinkban népszerű a Bőr illatát tartalmazó jegyek és kiemelném a Pachouli, azaz Pacsuli-t ami friss és földes jegyeivel hozza el nekünk a Kelet hangulatát.

Zoya Aoud & Amber 100ml EDP Unisex illat - Parfüm Neked
Zoya Aoud & Amber 100ml EDP Unisex illat – Parfüm Neked

Miért válasszak Dubai, Arab, Orientális Illatokat a kedvenc design parfümöm helyett?

Illataink a Női parfümök, Férfi illatok és Unisex parfümjeink nagy, többnyire 100ml -s kiszerelésben rendelhetőek online webshopunkban. Ez azt jelenti, hogy ebben az árfekvésben általában 50ml illatokat ajánlanak. Ár / Érték aránya orientális illatainknak kiválóak amiket megerősítik  Facebook és Shop látogatóink Véleményei. Arab illataink mind Eau De Parfüm minőségűek! Illat anyag tartalmuk egész naposak! Azzal mindenki tisztában van, hogy egy parfüm tartóssága bőr függő. Ezt ezért említjük meg mert meg kell találni mindenkinek a saját illatát de ez minden parfümmel így működik. Orientális illataink dobozai és üvegei szemet kápráztatóak és a lakásunk díszei lehetnek. Nincs rizikó a rendelésben! 5ml ill 2 ml mini kiszerelésben is megrendelhetőek kipróbálásra a parfümök! Ezt még azzal is segítjük, hogy 9900.-tól Ingyen Szállítással küldjük a próba rendelést.

Érezd jól magad, és használj Dubai Arab illatokat

Magabiztosság! Mivel, hogy illat ritkaságokról beszélünk így Dubai parfümünk „Nem jön szemben” velünk. Tartósságuk egész napos illat aurát biztosítanak amit néha a Design parfümök sem tudnak elérni. Érdekes lesz a környezetének! Lesz olyan csak látásból ismert ember aki megállítja majd – „Ne haragudjon, hogy megkérdezem de milyen parfümöt használ mert nagyon különleges illat amit visel?”  He elsétálnak Ön mellett akkor egy pillanatra lelassítanak és behunyt szemmel beszívják dubai parfümének illatát amitől pár pillanatra boldoggá teheti az embereket. Boldogságot biztosít és ha több üveg van a polcán akkor a hangulatának megfelelő parfüm permetet használhatja. Mindig szeretnénk jobbak, szebbek, lenni mint mások. Dubai Orientális parfümjeinkkel,  személyre szabott illat tanácsadásunkkal kiemeljük a tömegből. Ahány egyéniség annyi illat!

Dubai Férfi Parfümök - Alwaan Blue Bottle
Dubai Férfi Parfümök – Alwaan Blue Bottle

Dubai Férfi Parfümök, azoknak az Uraknak akik kiemelkednének az átlagos és megszokott Illatokból és szeretnék elvarázsolni a Hölgyeket és a környezetüket!

Férfi dubai parfümjeink olyan meglepő választékot ajánlanak az Uraknak, hogy néha elveszettnek érzik Magukat a bőség zavarában. De ebben személyes illat tanácsadással segítünk a Facebook oldalunkon, Instagram profilunkban. Megrendelőinkkel való illattanácsadások és kialakult baráti telefonbeszélgetések során kiderült, hogy a YouTube csatornánkon bemutatott 1-4 perces videók nagyban segítettek Nekik a döntésben és az illatok kiválasztásában.

A cél közös! Az Érdeklődő azt az illatot kapja amire vágyik vagy olyat ajánljunk Neki ami biztosan elnyeri a tetszését. Egy elégedett Megrendelő újra vissza fog jönni hozzánk és kialakul egy Törzsvásárlói kapcsolat ami jó mindkét félnek. Lenne is 1-2 gyors tippünk azoknak akik még csak ismerkednek a Kelet orientális Férfi parfümjeivel. Kiemelkedően közkedvelt Zoya Collection nyolc illatból álló 100ml parfüm családjából ajánlanánk a Zoya Vetiver&Leather különleges férfi parfümöt Bőr és Zöldes illat jegyekkel. Szintén Zoya sorozatunk bomba férfi parfümje a Black&Aoud fűszeres, földes, telt illata. Friss, elegáns, pézsmás, citrusos  keleti, orientális férfi parfümje az Adyan Prestige Areej Al Arab illata. Ez egy pici ízelítő volt a lehetőségek tárházából.

Dubai Orientális női parfüm kompozíciók. Legyél más mint a többiek! Modern de mégis sejtelmes!

Dubai Orientális női parfüm kompozíció - Mirsaal with love
Dubai Orientális női parfüm kompozíció – Mirsaal with love

Női Dubai parfümjeink az arab világ és az orientális parfümök rejtelmes parfüm shopja a különlegességeket kedvelő Hölgyeknek. Ha már jártas a Dubai parfümök között akkor megtaláljuk a kedvencét. Ha eddig csak hallott az Arab parfümök kiemelkedő minőségéről akkor írjunk,telefonáljunk és beszéljük meg, hogy milyen stílusú parfüm összetevők azok amiket tartalmazzanak Eau de Parfümjeink? Rózsás vagy Pézsmás illatot kedvel? Vagy ezt a kettőt egy parfümben?? Igen, a Zoya Collection Musk & Rose 100ml EDP egyesíti ezt a két összetevőt, hogy csak egy példát említsünk. Vanília, Rózsa és Púder egy üvegben?

Igen a Souvenir Floral Bouquet Afnan parfümünk elkápráztatja kivitelében és illatában is! A már sokat emlegetett Zoya Dubai parfüm család kedvelt női illata a Vanilla & Pachouli 100ml Eau de Parfümje elegáns, fás, orientális illat világgal lepi meg viselőjét. Csak, hogy egy pici ízelítőt említsünk a különlegességeink közül. Dubai Orientális Parfüm választékunkban az a különleges, hogy mire elérkezik a beteljesedésig az illattal kapcsolatban addig már két élménnyel is gazdagodott. Első meglepetés a vizuális élmény a női parfümök dobozának szemet kápráztató látványával majd kisvártatva a tapintás veszi át az élmények sorát. Kézbe simuló üvegek, kupakok amiket egyszerűen nem tud és akar elengedni! Az élmények csúcspontja amikor a bőrére permetezi az illat eszenciákat és becsukott szemei  előtt megjelenik Dubai varázsa a város stílusa és semmihez sem hasonlítható hangulata és gazdagsága. Ezeket az élményeket megrendelheti nálunk üvegbe zárva és csak Ön dönti el, hogy mikor és mennyi varázslatot pumpál ki a szelencéből?

Dahaab saafi bottle
Dahaab saafi bottle

Az Unisex Parfümök fergeteges választéka ha valami igazán huncut és elkápráztató parfümöt szeretne!

Dubai Unisex parfüm kínálatunk széles, rejtelmes, izgalmas és erotikus. A Dubai gyártók nem tüntetik fel a parfümök dobozán, hogy az melyik nemnek készült. Ezzel is izgalmakat okoznak az illatok kiválasztóinak. Mivel 25 éve dolgozunk a parfüm iparban így egy tüzetes tesztsorozat után a leírásokban szavakba és mondatokba öntjük az illatot magát és meghatározzuk, hogy melyik besorolást kapja a Női Parfüm vagy Férfi Illat esetleg az Unisex parfüm különlegesség kategóriában. Arab illat világunkban teret kapnak az Unisex parfümök amikkel meglepjük parfüm kedvelőinket. Ismét az ajánlatom elején szerepel a Zoya Collection Aoud & Amber 100ml EDP illata ami Voksán Virágot is tűzbe hozta. Virág kipróbálta a sorozatunkat és a gondos tesztelés után Neki ez az illat vitte el a pálmát Oud-os, édes és elegáns illat jegyeivel. Ugyan ebből a parfüm családból a Wood & Spice 100ml EDP varázsolja el mindkét nemet fűszeres, fás jegyeivel. Bátran használja a kommunikációs lehetőségeinket, hogy megtaláljuk Önnek és Párjának vagy akár ajándékba a megfelelő Dubai arab Unisex parfümöt.

Üdvözlettel,

Póczos Andor
Shop Vezető
+36307975656

Póczos Andor Shop Vezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük