Dj Schneider Gábor és a Dubai Parfümök

Dj Schneider Gábor és a Dubai Parfümök

Dj Schneider Gábor és a Dubai Parfümök

Dj Schneider ás a zene, színes fények a csillogás és az éjszakai hangulat Mestere szemszögéből. Dubai Parfüm oldalunkat megtisztelte Dj Schneider Gábor egy beszélgetéssel és egy férfi parfüm mustrával. A Funky zene és a Retro diszkó nagyágyúja és Főszereplője, véleményem szerint a legjobb hangú magyar Dj, 2005 óta mint mellékszereplő a TV2 „Jóban Rosszban” című sorozatában mint Dr. Földesi László.

Megszámlálhatatlan Esküvőn és Rendezvényen emelte a hangulatot Gábor és ezzel felejthetetlenné téve azokat. A Funky Dj-k legnagyobb magyar ikonjával, Bakai Mátyással is dolgozott az általa alapított Roxy Rádióban mint műsorvezető.

Dubai Parfüm – Gábor, mennyire tartod fontosnak a Parfümöket a mindennapokban és az alkalmi programok esetében?

Én személy szerint a parfümökre úgy nézek mint a „Láthatatlan Ruhára” amit gondosan ki kell választanom a hétköznapokban ugyan úgy mint az alkalmi események előtti készülődésnél. Ezzel az ősi „kellékkel” tesszük fel a pontot személyiségünk kiemelésére. Nyílván más illatot, parfümöt kíván egy baráti találkozó mint egy üzleti megbeszélés vagy egy esti, éjszakai program.

A napszak is fontos lehet. Egy illattal lehet játszani, kifejezni magad. Az évszakok is meghatározzák a parfümök használatát, stílusát. Kedvencem a nyári illatoknál a vizes, tengeri, citrusos illatvilág amit ha becsukom a szemeimet és beleszippantok a kifújt parfüm ködbe visszaadja a pálmafák a fehér homok és a tenger morajlásának semmihez sem hasonlítható feelingjét. Ez a helyzet a téli férfi parfüm használatával is. A hűvös, sötétebb időjárás testesebb, komolyabb illatokat igényel. Itt már a fekete dobozos férfi illatok nyernek teret mert azok általában mélyebb, sötétebb eszenciákat rejtenek.

Dubai Parfüm – A Parfümök használatával kapcsolatban vannak trükkjeid, egyedi módszereid?

Mindenképpen fontosnak tartom az illatok megfelelő helyre való felvitelét.. Ennek aránya is nagyon fontos tényező számomra. Mint ahogy az előbb említettem a parfüm mint egy láthatatlan ruha simul ránk és nem mindegy, hogy milyen arányban „öltjük magunkra”. Én is nézem a YouTube videóitokat, ahol érdekes volt például az az információ, hogy amikor a pulzuspontjainkra a csuklóinkra fújjuk a parfümöt semmiképpen se dörzsöljük össze a kezeinket. Ezzel összetörjük az illat molekulákat amitől megváltozhat férfi parfümünk jellege.

Hagyjunk időt az alkoholnak, hogy elpárologjon és kibontakozhasson kedvenc illatunk a bőrünkön. Őszi, téli időszakban szeretem „rabul ejteni” az éppen kiválasztott parfümömet ami így hosszabban élvezhetek egészen a nap végéig. A fürdés után a mellkasomra pumpálok 3-4 fújást és felöltözök. Úgy ejtem rabul az illatot, hogy lezárom egy sállal a kipárolgásának az útját a nyakamon és így a testem és a ruhám között tovább megőrizhetem az illatot. Ezt a tanácsot ingyen adtam. 🙂

Dubai Parfüm – Gábor, hogyan választod ki a parfümödet?

Nyilván mindig vannak trand-ek amiket hirdetnek, reklámoznak. A média számos csatornáján jönnek szembe az ajánlások. Plázákban járva ha éppen van egy kis időm rá akkor szívesen bemegyek a parfümériákba egy kicsit tájékozódni az új illat irányzatokról. Itt maximum két parfümöt fújva a csuklómra és kettőt illat csíkra tesztelem le az újdonságokat. Általában ez egy ideális mennyiség arra, hogy ne terheljük túl az orrunkat és még megtudjuk különböztetni a karaktereket.

Azt látom a nagy design parfüm gyáraknál, hogy amíg régen kifejlesztettek egy illatot és azt évekig „futatták”, reklámozták manapság követhetetlen számomra az a sok és gyakori megjelenés amivel kijönnek a piacra. Például márkát nem említve egyforma üvegekben jelennek meg férfi parfümök más színekben és rengeteg név variánssal – Intense – Night – Absolute- Oud – Limited…stb. Ezt már kissé erőltetettnek érzem. De persze mindenkinek ott van a választás joga. Én szeretem ha rátalálok egy igazán hozzám illő illatra és ha azt a környezetem is megerősíti akkor elégedett vagyok a választásommal.

Dubai Parfüm – Gábor, hogy viszonyulsz az orientális, Dubai parfümökhöz?

Dubai még bakancslistás nálam. Sokat nézegettem azt a mesevilágot amivel ott találkozhat az ember. A világ legmagasabb épülete – Síelés a 40’C-ban a plázában – Felfelé csúszhatsz a vízi vidámparkban – Atlantis a világ legnagyobb akváriuma és folytathatnám. Szempont, hogy 5,5 óra alatt oda is lehet
repülni. Ahogy az illatokat úgy ezt a különleges világot is ki fogom próbálni majd. Igazán Görögország az én világom. Különösen Santorini ahol 12 – szer jártam már és kis baráti közösségem vár ott évről évre.

Pár férfi illatot volt szerencsém kipróbálni a választékotokból és bizony bátran állíthatom, hogy igazi
különlegességek. Ami nagyon érdekes volt, hogy széles az UNISEX parfümök palettája ami hazánkban ritkaság. Mindenki megtalálhatja azt az Eau de Parfümöt amitől kiemelkedhet a tömegillatok közül. Találtam OUD-os, Citrusos, Vetiver-es, Fűszeres, Fás parfüm illatokat amik a design márkák megszokottságát megtöri és egyedivé teszik használóját. Én az AFNAN gyár RARE CARBON 100ml EDP-jét próbáltam ki, nagyon komoly férfi parfüm ezt állíthatom!

Amit megtapasztaltam a RARE CARBON AFNAN 100ML EDP Férfi Parfümmel kapcsolatban az a karizmatikus Urak tökéletes választása, hogy modern, szofisztikált stílusukkal kifejezhessék önmagukat. Amint környezetéből valaki belép az illat aurájában az megáll egy pillanatra és becsukott szemeivel maga elé képzeli a kelet misztikumát és varázsát. Tiszteletet parancsoló dubai férfi parfüm.

Fej illat – Bergamott – Fahéj – Szerecsendió
Szív illat – Rózsa – Viola – Cédrusfa – Agárfa
Alap illat – Vetiver – Szantálfa – Borostyán
Az illat fajtája – Fahéj – Szantál – Fás hatású arab férfi illat

Nekem személy szerint a befutó egy citrusos, fűszeres Dubai férfi parfüm lett. Csak úgy lazán felfújtam a csuklómra és amikor megszagoltam kellemesnek tűnt de folytattam a beszélgetést. Amikor ismét beleszippantottam az illatba egyszerűen átalakult a férfi illatunk. Adyan Prestige Al Fares 100ml EDP Férfi Parfüm

Fej illat – Bergamott
Szív illat – Friss Fűszerek – Fahéj
Alap illat – Pézsma – Ámbra
Az illat fajtája – Lágy Citrusos – Fűszeres

Remek dolognak tartom, hogy rendelhetőek 5ml-es pumpás változatok is a 100ml-es kiszerelések mellett. Ez lehetőséget ad mindenkinek, hogy több parfümöt is kipróbálhasson. Szép gesztus a shoptól, hogy 9900.- feletti rendeléseit ingyen szállítással küldi ezzel ismét könnyíti a rendeléseket. Ez a parfüm szeánsz néhány Dubai Férfi Parfümről szólt. Felhívom a Hölgyek figyelmét a hihetetlen női parfüm választékra!

Ha pedig a Hölgyeket izgatja az 1001 éjszaka mesés szelencéi és illatai akkor a CPO azaz Parfüm Olaj Koncentrátumok kínálata is elérhető a Parfüm Neked webshopban.

Én tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, hogy betekinthettem ebbe az érdekes és izgalmas parfüm kínálatba. Az Al Fares 100ml EDP-vel barátságot kötöttem és élvezni fogom a férfi illat hatását a környezetemre.

Gábor, köszönjük szépen a véleményeidet. Kívánunk mielőbbi nagy rendezvényeket, diszkókat és esküvőket Neked és magunknak egyaránt. Használd örömmel az illatainkat. Mert tudod? Ahány egyéniség annyi illat.

Dj Schneider Gábor és a Dubai Parfümök

2 thoughts on “Dj Schneider Gábor és a Dubai Parfümök

  1. Schneider Gábor says:

    Köszönöm Andornak a lehetőségért, hogy újabb és különlegesebb illatokkal ismerkedhettem meg!
    Egy férfinak is kell adnia magára és ehhez egy nyerő parfüm elengedhetetlen kellék!
    Legyen Nektek is illatos a napotok!;)
    DJ. Schneider G.

    • Andor says:

      Gábor,
      Köszönöm, hogy visszatérő illatkedvelőnk vagy!
      A soraidért pedig külön hála,
      Barátsággal,
      Andor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük