Amber & Insence amitől tátva maradt a szám

Amber & Insence amitől tátva maradt a szám - Parfüm Neked

Amber & Insence amitől tátva maradt a szám! Zoya Collection unisex parfüm illata

Amitől tátva maradt a szám, az a Zoya Collection Amber & Insence unisex parfüm illata ami magyarul a Borostyán és a Tömjén találkozását rejti ebbe a Dubai-i arab parfüm különlegességben igazi meglepetést okozott az érzékszerveimnek 27 év után is amit a parfüm szakmában eltöltöttem!

2020 Szeptembere óta forgalmazzuk Magyarországon a Dubai, arab, orientális parfümöket. Piackutatásunk elérte célját mert egy nagyon igényes, hozzáértő és a különleges parfümöket kedvelő közösségnek tudjuk kínálni Dubai illatainkat. Miután az első arab parfüm családot elkezdtük forgalmazni és reklámozni hazánkban nyilvánvalóvá vált, hogy bővíteni kell a kínálatunkat mert illataink nagyon pozitív fogadtatást kaptak a shopunkban ugyanúgy mint Facebook és Instagram oldalainkon.

És milyen a véletlen? Dubai látogatásunk alkalmával a több száz parfüm és parfümolaj minta tesztelésénél elsőre megfogta a szemünket a Zoya Collection parfüm család üvegei, színei, mert amikor a kezünkben tartottuk metalizált színvilága elkápráztatott minket. Eddig ötös gondoltuk és nagy izgalommal vártuk a lényeget ami a legfontosabb egy parfümnél természetesen az illatot. A páros összetevőkből kialakított nevek mint például a fás és fűszeres összetevők unisex parfümje de sorolhatnám a Musk & Rose női parfümöt a Woody & Levander fás és friss illatát a Vetiver & Leather fantasztikus férfi kompozícióját is, kikerekítette a tekintetünket és azonnal tudtuk, hogy ezek a Zoya 100 ml Eau de Parfümök siker illatok lesznek hazánkban. 2021 tavaszán megérkezett az első szállítmány Zoya Parfüm ami 8 féle női , férfi és unisex parfümből állt. És elindult a sikersorozat! Ennek az egyik fő oka az volt, hogy több alternatívát is biztosítottunk az illatok elérésére.

1. Személyes illat tesztelés web shopunk bemutató termében ahol 27 éve a parfüm szakmában dolgozó kollégákkal találjuk meg az Ön illatait.
2. A shopban azok számára akik nem tudják megoldani a személyes látogatást a parfümolajoknál 2 ml a parfümöknél pedig 5 ml kiszerelésben rendelhetőek a mini kiszerelések, hogy elsőre több illatot is kipróbálhassanak. 9900.- felett Ingyenes szállítással
3. Közösségi médiáinkban folyamatos posztokkal informáljuk a Dubai Parfüm kedvelőket az illatainkról.
4. A YouTube csatornánkon pedig videókkal próbáljuk átadni a lehetetlent az illatokat az érdeklődőinknek.
5. Társaságoknak, komoly érdeklődőknek Póczos Andor Budapesten időpont egyeztetéssel elviszi a szűkített választékot egy bemutatóval egybekötve. Egyeztetés – +36307975656
Így többekhez sikerült eljuttatnunk illatjainkat amivel könnyebb lett a választás és biztosabb is mint más parfüm web shopban ahol csak megrendelhető a parfüm de nincs mód arra, hogy valamelyik módszerrel kipróbálhassák.

Egyre több híresség is nagy érdeklődést mutatott Dubai Parfümjeink iránt és megtisztelő megkeresésükkel több emberhez eljutottak parfümjeink. Voksán Virág és Geszler Dorottya is reklámozta illatainkat míg Emilio és Tina a Sláger TV-ben, saját műsorukban fogadták Andort egy 45 perces illat bemutató alkalmával.

De most már jöjjön az illat amitől tátva maradt a szánk!

2021 Zoya Collection parfümjeink mellé a nyáron megérkezett a a Zoya Amber & Insence illat! Első pillanatban amikor megláttuk a király kék dobozt mindenki arra tippelt, hogy egy friss (kék illat ) aqua-s parfüm érkezett újdonságként a Zoya parfümök választékában. Nagy izgalommal téptük le a celofánt és bontottuk ki a dobozt. Hihetetlen eleganciát kölcsönzött első pillantásra és tapintásra a király kék és ezüst metalizált parfümös üveg! És itt volt a várva várt pillanat amikor megérezhettük új siker parfümünk illatát, stílusát, vonalvezetését. Mindenki kollégánk arcát figyelte ahogy kipermetezte a Zoya Amber & Insence parfümöt és vártuk a hatást! Mi csak azt láttuk, hogy egy nagyon mélyet szippant az illatból, behunyja a szemeit és csak ennyit hallottunk Tőle – Ahhhhhhhhh! Azonnal kivettük az „ Élvezeti Cikket „ a kezéből és mindannyian részesei akartunk lenni az illat élménynek! Miután mindenkinek a pulzuspontján ott pulzált a Borostyán és a Tömjén nevű új Zoya parfüm tátott szájjal néztünk egymásra a meglepő illat élménytől. Mindenki valami megszokott friss, blue-s, vizes, aqua-s férfi illatra számított!

És mit kaptunk helyette?

A Kelet és Dubai arab orientális élményét parfüm formájában! Nem fogok erős szavakat használni de ennyi embert látva aki kipróbálta az illatot mondhatom, hogy egy „mini orgazmus „ viselni, megszagolni, használni ezt a láthatatlan ruhát a Zoya Amber & Insence Parfümöt! Hogy miért? Mert a meglepetés erejével hat ránk ez az eddig még nem ismert parfüm illata ezzel új vonalat ismertetve meg agyunkkal, orrunkkal. Egy új Parfüm és új stílus és végre egyedi lehetsz!

Az eleganciát és a sejtelmességet sugárzó király kék parfüm doboz az ezüst csíkkal, bilétával felkészíti az érzékszerveinket az illat fogadására. Amint a kezünkbe kerül a hihetetlen sima, kényeztető és gyönyörű kék parfümös üveg a gondolataink máris az illatot kutatják. A Zoya Collection – Amber & Insence 100ml EDP első parfüm permetének a hatása lehengerlő! A fej illatban hagyjuk pár másodpercig elillanni az alkoholt, hogy tiszta képet kaphassunk a kibontakozó dubai parfümünkről. És a parfüm a különleges összetevőitől egyszerűen beindul!

Pici fűszerességgel indít a fej jegyünk az Oregáno azaz a szurokfű mézes tónusával és a bors temperamentumával amibe beletáncol a Bergamot azaz a keserűnarancs fanyar illatával. Dubai Parfümünkbe a szív jegyében a balzsamos illatokban teljesedik ki. A Borostyánkő lágy gyantás akkordja ölelkezik egy speciális összetevővel a Labdanummal!

Szintén egy mediterrán gyanta érkezik ezzel az arab parfümünk közepébe. Férfi parfümünk szív jegyében domináló hatással robban be a Tömjén és az Édes Mirha abszolút orientális illatot kölcsönözve Eau De Parfümünknek. A leszáradás utáni élmény nem mindennapi Zoya Amber & Insence 100ml EDP Férfi parfümünk alapjában. A Bőr eleganciája ölelkezik az Oud gyantás édességével míg a Szantálfa tovább erősíti orientális jegyeit férfi parfümünk lecsengésében. Ebbe a harmóniába simul lágyan a pacsuli egy kis ravasz frissességet csalva édes illatunkba.

Fej illat, Oregáno, Bergamot, Fekete bors
Szív illat, Borostyánkő, Labdanum, Tömjén, Édes Mirha
Alap illat, Bőr, Agárfa, OUD, Szantálfa, Pacsuli
Az Illat fajtája, Balzsamos, Fás, Tömjénes édes Férfi parfüm, de Hölgyek is kedvelik!

És itt jön arab parfümünk mesébe illő varázsa! Geszler Dorottya otthonában egy újabb együttműködést beszéltünk meg és elvittem természetesen az újdonságainkat is közöttük a Kék Csodát a Zoya Amber & Insence-t is.Nagy meglepetésemre mikor Dorottya a Borostyán és Tömjén illatát beszippantotta ugyan az a hatás érte Őt mint mindnyájunkat! Rám nézett és meglepő pillantással közölte, hogy – Andor, ez csodálatos! Eddig is biztos voltam az illat berobbanó sikerében de azért ha egy sokat látott, igényes híresség mint Geszler Dorottya megerősít ebben akkor ez után a kijelentés után elolvadt a kis lelkem. Nagy felismerés volt a Zoya Amber & Insence illat esetében, hogy bizony nem csak férfiak kedvelik hanem a Hölgyek is! Dorottyán kívül akik megszagolták a női nem közül bizony felsőhajtottak, hogy ez az illat egyedi és csodálatos! Tehát egy új Unisex illata lett a Zoya Collection 100ml Eau De Parfüm családnak!

Úgy érzem magam ezzel a Zoya parfümmel mint Dustin Hoffman a ” Parfüm-Egy gyilkos története” című filmben a kivénhedt parfümőr aki megérzi a fiatal konkurencia siker illatát az „Ámor és Psyhét”. Megismerni egy parfümöt időbe telik. Amit az első pillanatban gondolsz róla az már a következő percben megváltozik! Alakul, éledezik, kibontakozik és beteljesül egy illat fúzióba és kapcsolatba lépve a bőrünkkel. Szerencsére minden ember bőre más pH értékű és tulajdonságú. Tehát még egy különleges illat mint a Zoya Collection Amber & Insence EDP-je is más és más lehet különböző emberek bőrén.
Ettől szép a parfüm szakma, hogy az egyéniségének megfelelő illatot találjuk meg érdeklődőink számára! Weben ilyen szolgáltatásokat ritkán találni mint a Parfüm Neked áruházban! Tehát használja ki a lehetőségeinket a parfümök kipróbálásával kapcsolatban. Keressen minket üzenetben, telefonon és stílust adunk az egyéniségének a láthatatlan ruháinkkal a parfümökkel.

Tisztelettel,
Póczos Andor
Shop Vezető
+36307975656

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük