Párosan szép a Parfüm!

Párosan szép a Harmonizáló Parfüm! - Parfüm Neked Blog

Párosan szép a Parfüm! Harmonizáló Női – Férfi Dubai Arab parfümök

Párosan szép. Egy érdekes tendenciát fedeztem fel személyes találkozásaimnál a Bemutatótermünkben és a webshop üzenetekben. Ha párok érkeznek hozzánk akkor a Dubai Arab illataink válogatása közben miután megtalálták kiválasztott kedvenc parfümjüket megérik bennük a felismerés – Ezt a két illatot még vegyük meg mert ha együtt használjuk akkor annyira harmonizálnak az illatok egymással, annyira Mi vagyunk!- Valójában olyan hatást kelt egy ilyen parfüm páros használata mint amikor a Hölgy és az Úr egy alkalomra felöltözve harmonizáló színeket választana ki a ruházatukkal. De akár elég egy farmeres viselet is egyszínű egy márkájú pólóval, inggel.

Dubai Parfüm Riwayat Florale 100ML EDP Női Parfüm Neked

Sok pár szereti ha az összetartozásukat a ruhájukkal is tolmácsolják a külvilágnak. Ez a szerepe a” Láthatatlan Ruhának” a Parfümnek is. Dubai Arab illatkülönlegességeink közül ajánlok Nektek  ilyen összetartozást sugárzó Parfüm Párokat. Vannak olyan Dubai parfümök amiknél az üvegek is egyformák mint például a RIWAYAT FLORALE női és RIWAYAT OUD férfi illatoknál.

A Riwayat Florale női parfümje jól tükrözi az arab világ misztikus és rejtélyes illatát. Cseppjeiben ott rejtőznek a gyümölcsök esszenciái mint az Ananász és az Őszibarack. A parfüm lecsengésében pedig a Vadrózsa járja táncát arab női illatunkban.

A Rowayat Oud férfi illata abszolút illeszkedik a parfüm brand női változatához. AFfás jegyek és a meleg Fűszerek indításával már az illat elején kapcsolatba lép a női Riwayat parfümmel. Ez tovább folytatódik a férfi parfümünk közepében a Rózsaszirmok könnyei és a Csokoládé lágy akkordjaival. Lecsengésében a Vanília és a Sáfrány egyszerűen összeolvad a női változattal ha egymás közelében vagytok!

Dubai Parfüm Riwayat Oud 100ml EDP Férfi Illat - Parfüm Neked
Seal Of Love Bait Al Bakhaar 100ml EDP Női illat - Parfüm Neked

A Szerelem Bizalma és Pecsétje szabad fordításban már jelzi, hogy egy Nő és egy Férfi egymáshoz tartozik ezekkel az Arab, Dubai parfüm párossal! SEAL OF LOVE a női illat egy édes és Rózsás parfüm kompozíció (2022 illat Trendje a Rózsa illata ).A Tonkabab a Jázmin és a Pézsma egy igazi orientális illat orgia a női parfümünkben.

A SEAL OF TRUST férfi arab parfüm harmonikusan illeszkedik a Női változat akkordjaihoz. Első pillanatban némi Virágos aromák illataival indul férfi arab parfümünk majd az egyiptomi Rózsa és a fás Pézsma kezd táncba egymással. Igazi érdekesség következik a lecsengésben a Papír ami a Vaníliával felteszi a koronát dubai illatunkba. Ezzel belekapaszkodik a női változat csodálatos összetevőivel.

Seal Of Trust Bait Al Bakhoor 100ml EDP Férfi illat
Pride Femme Rue Broca 100ml EDP női Parfüm - Parfüm Neked

Egy másik illatpáros az Arab illataink közül a PRIDE FEMME és HOMME azaz a Női és Férfi BÜSZKESÉG parfümjei. Ezek a Dubai illatok az emírség  modern életvitelét sugározzák. PRIDE FEMME női parfümünk Fehér Virágok és üde Gyümölcsök harmóniájával indítja a kompozíciót majd Édes jegyek és Pézsma ölelkeznek a Citrus frissességével.

Póczos Andor Shop Vezető

Barátsággal,
Póczos Andor
Illatszerész
+36307975656

Ezeket a Dubai Arab parfüm párokat egy kis ízelítőnek szántam Nektek. Bemutatótermünkben találhattok még ilyen „Összetartozós” parfümöket. Ha személyesen szeretnétek megillatozni őket akkor szeretettel várunk Benneteket a kispesti bemutatótermünkben egy illat szeánszra. 1196 Kispest Nádasdy u.40. Hétfő – Péntek 8-16h.

Ha távol vagyunk Tőletek akkor megrendelhetitek az 5ml –es pumpás kiszereléseket, hogy megismerkedhessenek a bőrötökkel az illataink. https://parfumneked.hu/termek/a-dubai-parfum-5ml-es-kiszerelesben/

Bármi kérdésetek van hívjatok nyugodtan,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük