Parfüm használati jó tanácsok az Illatok Szerelmeseinek

Parfüm használati jó tanácsok az Illatok Szerelmeseinek - Parfüm Neked

Parfüm használati jó tanácsok az Illatok Szerelmeseinek

Illatos napot Kedves  Parfüm Kedvelők! Parfüm használati jó tanácsok, hogy miként tudjátok kedvenc illataitokat úgy használni, hogy azokat minél tovább élvezhessétek Ti és a környeztetek.

A Parfüm felfújása csuklóra

Általában ezt a módszert akkor szoktuk használni amikor először találkozunk egy illattal és kíváncsiak vagyunk rá, hogy a bőrünkön miként viselkedik. Csuklónk belső felére permetezzük új illatunkat a pulzáló pontokra ahol nagy a vérellátás és vékony a bőr. Első hiba amikor nem mered erősen megnyomni a parfüm pumpáját mert úgy „tiszteled” még az illatot, hogy csak keveset szeretnél kifújni belőle. Ekkor a pumpa nem porlaszt hanem csak folyik! Ilyenkor természetesen jó közel tartod a csuklódhoz, hogy ne csurogjon a földre. Így pedig a bőrödre folyik ami által az illat molekulák nem tudnak szétterülni a bőrödön, hogy milliónyi cseppecskéikkel átadják a testednek magát az Illatot. Mindig bátran, határozottan nyomd le parfümöd pumpáját és kb 20 – 30 cm-re tartsd  a bőrödtől.

Új Parfüm kipróbálása

A kevesebb néha több! Beszabadulva egy parfümériába nehéz határt szabni a vágyakozásnak, hogy – MOST MINDET KIPRÓBÁLOM!  Nem fog menni és a kiszolgáló személyzetet is elüldözitek a munkahelyéről. Kerüljétek az illatcsíkokra, papírra való kifújást! A „PH” értéketek is befolyásolja az illat viselkedését.  Egy parfüm utolsó összetevője a saját bőrötök! Magatokkal szeretnétek megismertetni a parfümöt és összebarátkozni vele nem pedig a papírral. Én maximum 4 helyre 4 fújást ajánlok egy alkalomra. A két csuklóra és a két könyék hajlatra fújunk parfümöt.  Mi a Dubai Parfüm Oázisunkban Kispesten már azt csináljuk, hogy egy papírra felírjuk a 4 illat nevét az érdeklődőinknek mert ha távoznak úgy sem tudják megjegyezni, hogy melyik illatnak mi a neve és hol van. Hat fújás után pedig az átlag orr elveszíti a reális megkülönböztetési képességét és akkor jön, hogy – VAN EGY KIS SZEMES KÁVÉTOK?

NE öld meg a Parfümöt!

A csuklóra való felfújás után régi rossz beidegződés, hogy összedörzsölik a kezüket ezzel összetörve az illat molekulákat! Ezt persze teljesen profin teszik. A plafon felé nézve, várva, hogy most aztán kijön a tuti illat a csuklójukon. Nem! Ezzel megváltozik az  illat háromszög ! A fej és szívjegyeket egymásba maszatolják és az alap akkord sem tud akkor előbújni amikor annak ott lenne az ideje. Az illatnak időt kell adni. Mint egy tánc vagy egy zenemű, úgy bontakozik ki egy parfüm a bőrön. Ez kb. 15 perc és egy óra mire minden akkord felszabadul. Tehát a felfújás után várjuk meg a leszáradást és az alkohol elpárolgását. https://www.youtube.com/shorts/L9RZHTCKMHE

Sokáig tartson rajtam az Illat!

Erre is van pár trükk. A hölgyek előszeretettel permetezik parfümjüket a hajukra. Ezzel egy igen nagy felületen tudják rabul ejteni az illatukat. Fontos, hogy frissen mosott hajra kerüljön az illat. Sokan használnak hajbalzsamot, hajzselét és több hajkészítményt amik illatanyagokat tartalmaznak. Ilyenkor ezek megváltoztathatják parfümünk eredeti illatát.

A száraz bőrön hamarabb elillan a parfümünk. Használjunk hidratáló krémet vagy testápolót amiknek alacsony az illatanyag tartalmunk. Ha bőrünk beszívta őket akkor a rápermetezett illat sokkal tovább „él” a bőrünkön.

Hűvösebb időben egy egyszerű de remek módszer az illatunk rabul ejtésére, hogy a fürdés után a mellkasunkra permetezzük a parfümöt ( 4-6 pumpálás ) és a felöltözés után egy sállal az ingünk, blúzunk nyaki elfedésével bezárjuk az illatot a mellkasunknál. Ezzel a kipárolgás nem illan el a levegőben hanem egész napon át a ruházatunk alatt raboskodik ezzel folyamatos illatot biztosítva viselőjének.

Hová fújjam és mennyit?

A legjobb kipárolgást a bőrünkön ott érhetjük el ahol a legvékonyabb és a legtöbb érrel ellátott terület található. Ezek a csuklóink belső része ahol a pulzusunkat szoktuk mérni. A fülek mögötti terület ahová 10-15 cm-ről fújjuk fel a parfümünket. Karjaink belső hajlatára permetezve sokáig élvezhetjük illatunkat. Év végül a térdhajlataink ugyan ezt a funkciót látják el. A mellkasunkon is csodálatos parfüm kipárolgást tudunk elérni kb négy pumpálással.
Egy érdekes parfüm használati módszer amikor 4-6 pumpálást végzünk felfelé és mint egy párakapun átsétálunk az illatfelhőn.

A kevesebb néha több!

Görög Ibolya protokoll szakembert megkértük, hogy segítsen abban miként illendő használni illatainkat? Egy zseniális beszélgetésben Ibolya minden hibát és trükköt elárult nekünk. –  https://parfumneked.hu/2018/07/30/a-parfumok-illemtana-gorog-ibolya-protokoll-szakerto-szemevel/

Nézzetek be hozzánk a Bemutatótermünkbe ahol megtaláljuk Nektek a hozzátok illő illatokat. Különlegességeink a Dubai Orientális illatok amikkel kiemelkedhettek a tömegből. Keressetek bizalommal kérdéseitekkel és megtaláljuk a megoldást, hogy testközelből kipróbálhassátok a kelet csodálatos parfümjeit.

Barátsággal,
Póczos Andor
Illatszerész
+36307975656

Bemutatóterem
1196.Kispest Nádasdy u.40.
H-P 8-16h

Póczos Andor Shop Vezető

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük